torsdag 2 maj 2013

Min älskling och en äppellåda


Min älskling i det här fallet är min jeansmatta som min mamma vävt av hur många gamla jeans som helst. Den är en del av sommarkostymen i vardagsrummet och igårkväll så la jag på den så att snart många bara sommarfötter kan springa på den ut på altanen som oljades igår så att på söndag kanske vi kan fixa dit lite möbler också! Vill inte gärna missa altanhänget de första fina dagarna.



Varje höst när jag tar bort mattan så är det svårt att vänja sig, rummet är mjukare med den. Jag brukar kombinera mattan med somriga blåprickiga quiltar på sofforna men eftersom de just fått vita kostymer så får de prickiga vila ett tag.


En äppellåda har också flyttat in i vardagsrummet, vi fick äpplen i den till jobbet och jag älskar ju lådor i lite slitet skick! Denna får dölja lite teknik som jag däremot ogillar... Jag vill ju gärna ha en del men jag vill inte se den!




Hur är det med er? Brukar ni gömma de tekniska prylarna?

Den här dagen har jag inte haft det säkraste greppet om känner jag, började med det här inlägget i morse. Hann inte fixa klart, fortsatte på lunchen samma där nu har jag precis landat in efter jobbet och tänker att tredje gången gillt! Är lite på språng ska försöka omvandla mig från en lite tilltufsad och grusig dagisfröken till en som ska äta middag inne i stan.

Men först en liten efterlysning Hallå Stina som vann utlottningen av handdukar och en tvål från Lilla Bruket, hör av dig så att du kan få din vinst!

En vinst som står och väntar!
Nu in i duschen! Önskar er en fin torsdagskväll, själv har jag spetsat in mig på att äta Moules Frites!

                                                             Kram Jenny

11 kommentarer:

  1. Så fint du har det, och mattan är ljuvlig!!

    Ha en mysig kväll,
    Kram Catta

    SvaraRadera
  2. Så snygg matta, älskar trasmattor.
    Jag har oxå lyckats få en fin matta av våra gamla jeans..
    Ha fina kvällen, kram

    SvaraRadera
  3. Vilken otroligt snygg jeansmatta! Underbara färger! Tycker hemskt mycket om teknik, men vill som du, att den helst inte ska synas! Hoppas också att vi ses på lördag! Går och samlar lite mod... :)

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  4. Det är något alldeles speciellt med trasmattor av gamla plagg/lakan som man vet var de kommer ifrån. Det som är utslitet blir så härligt mjukt sen under fötterna. Jag har själv vävt några stycken trasmattor, men även fått många av min mamma. Jeansmattan är bara så fin, gläds med dig :D

    SvaraRadera
  5. Vilken jätte fin matta och extra kul när någon i ens närhet har gjort den. Kram Anette

    SvaraRadera
  6. Så fin matta!! Och visst blir man lite nykär i allt det blåa så här när våren kommer!
    Hoppas du hade en fin Valborg!

    Kram fredrika

    SvaraRadera
  7. Underbar matta!!! Det blir extra snyggt med jeanstyg. Ha en bra start på veckan. Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Vilken vacker matta och galet snygg inredning. Jag är i desperat behov av hjälp inför stylingen av vårt hus som snart ska fotograferas till försäljning. Vill piffa fint men har tummen mitt i handen när det gäller sånt.
    Kram.

    SvaraRadera
  9. Så fin matta! Den gör sig så bra där!
    Trevlig helg!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Åh vilken fin matta!!
    och fint du har det
    Ha en jättefin Fredag och Trevlig helg
    Kram Tina

    SvaraRadera
  11. Hej har nu hittat till din fina blogg. Önskar att jag också hade en mamma som gjort en sån fin handvävd matta. Kul att ses ikväll. Kram Ninni

    SvaraRadera