Förutom miniråbiffarna ovan så prövade jag fikontapenaden från systrarna Eisenman, jag gillar inte tapenade men älskar fikon så jag blev nyfiken. Man mixar 3 torkade fikon med en pressad vitlöksklyfta, 2 1/2 dl svarta urkärnade oliver, 2 msk kapris & 1 msk hackad basilika, häller i 3 msk olivolja i en tunn stråle under tiden. Och sen smakar av med salt och peppar. Mums, så mycket godare än vanlig tapenade!
Nu har jag alltför mycket kvar att fixa innan jag får sluta mina blå, men när jag väl gör det så gör jag det till en ny doft ikväll; Geranium, lemon, bergamot, lavender & clary sage från Af. Valborgsgåva av en vän. Ljuvligt mild... Bredvid en pion, vårens första har precis checkat in i blomsterbutiken!
Sov gott! Kram Jenny
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar