lördag 13 oktober 2012

Att börja förverkliga en dröm


Jag har startat min lilla catering, mitt lilla hobbyföretag! Har hållit på ett tag och lagat mat till födelsedagar, dop och så. jag har känt ett tag att jag ville göra något mer av det. Så det här är ett litet steg i rikning mot att göra något eget, något annat. Och att ta det som det är just ett hobbyföretag, iallafall här och nu så får jag ser vad som händer!




Så hela den här dagen har jag lagat mat och pysslat med detta, make och döttrar på fotbollscup och balettskola hela dagen. Jag har haft sällskap av min lillasyster med pytteliten bebis en del av dagen, fantastiskt att få prata med henne ostört så länge utan hennes pojkar och mina flickor som avbryter. Vi ses ju alltid med barnen annars såklart men det var en lyx idag. Vi pratade ikapp över hackandet och bakandet. Vi får se vart detta leder, lite pirrigt är det ju om ett tag så ska ju dessa, mina tryffelkakor intas till kaffet där jag levererade maten.

Själv har jag sjunkit ner under filten i soffan med datorn i knät. Hade tänkt att klicka hem lite höstiga kuddfodral från HMhome men av de två olika jag tänkt kombinera i sofforna i vardagsrummet så fanns bara ett. Sist jag kollade utan att hinna beställa så fanns det som var slut nu men inte detta. Jag vill verkligen byta ut lite sommartextilier nu..


På sittbänken i köket samsas nu dessa blåvita sommarkuddar som hittat in från altanen tillsammans med ett loppis 10kronorsfynd. Här hade jag tänkt mig dessa,



I vardagsrummet har jag tänkt släppa in lite färg, inte så ofta så får färger komma in här men nu tänkte jag pröva om jag står ut! HMs textilier är ju också för en billig penning. Jag är inte annars så mycket slit och släng. Det som kommer hit får stanna länge.

Senapsgula sammetskuddar tänkte jag kombinera med dessa,



 
A-kuddar som nu alltså är slut. Hoppas att de kommer igen, de gula får nog komma hit iallafall. Har också sneglat på peacekuddarna från House Doctor.
 
Fast jag har sett dem i en annan turkos-blå-grön färg. Som denna med fåglarna,
 
 
Också från House Doctor. Har hittat bilderna på allrum.se, övriga på HMhome.
 
Nu ska jag dricka ett underbart grönt te med mandelsmak som jag fått av min granne och sen soooova, imorgon är första dagen på veckor som vi kan sova utan att vakna av klockan.
 
                                 Godnatt   // Kram Jenny
 
 
 
 
 


9 kommentarer:

  1. Vad roligt, lycka till med ditt hobbyföretag :)



    Kram/M

    SvaraRadera
  2. Åh, vad kuul, Jenny! Så himla roligt! Jag blir också
    himla sugen på att komma på en idé! Du är ju så
    sjukt duktig på att laga mat och baka, så det var ju en toppenidé och
    varje gång jag ser en glimt av ditt kök så blir jag heeelt sjuuk!
    Fy, det är såå fiint!
    Ha en underbar söndag och sooooov ut!
    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  3. Men gud vad kul med egen catering! Grattis ! Eller vad man säger:) gillar så mycket den där senapsgula färgen, vill plocka in den någonstanns hemma om det går:) kram Nilla

    SvaraRadera
  4. Det ser verkligen gott ut, så jag misstänker att dina kunder blir nöjda! Jag tycker det låter smart att starta ett företag på hobbynivå och se varit det leder, jag misstänker att du snart är Sveriges Nigella...?!

    Kuddar är bästa sättet att förnya hemma, jag känner också att det är degs att slänga ut pastellerna!

    /frida

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att göra något man brinner för. Stort lycka till och då vet jag vart jag ska vända mig om jag behöver catering =)
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  6. Vad skoj med din dröm...helt rätt att göra verklighet av sina drömmar :)
    Jag vill oxå ha lite nya höstkuddar och nån ny pläd vore inte helt fel...
    Kram kram Anki

    SvaraRadera
  7. Vad kul med din lilla cateringhobby:) Kul när drömmar kan slå in!

    Härliga kuddar du visar oss idag. Den senapsgula kudde är underbar men jag är alldeles för feg för sådana färgklickar:))

    Ha en fin måndag,

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  8. Men vad roligt! Ett stooort grattis till ditt nya företag!! Kram Frida

    SvaraRadera
  9. Vad härligt det låter med catering, och vad gott det ser ut. Lycka till!!!

    SvaraRadera