torsdag 25 oktober 2012

Att leta efter en särskild korg

Jag har ju varit på jakt ett tag efter en ny lampa till matplatsen, den vi har nu är för tanig till industrilamporna som hänger över köksön. Lampor är det svåraste tycker jag, jag har velat hitta någon som passar in här mera. Jag hade nånstans i bakhuvudet att jag hade sett en fin korglampa i ett magasin i somras, frågan var bara vilket magasin. Jag bär ju hem ganska många sådana... Jag började leta på nätet istället och där svämmade det över av korglampor så jag är kanske sist i världen med det! Men jag tänkte ändå att den där första jag såg var nog en annan så jag hittade det rätta magasinet till slut, Isabellas septembernummer var det.
Det var en korg från Tine K det också, jag föll verkligen pladask för den här bilden. Det är från en lägenhet i Köpenhamn med så många vackra ovanliga detaljer, kolla bara in detta fantastiska matbord  med lejonbenen, sååå vackert!

Att få tag på en sån korg är inte så lätt, den finns ju i flera webbutiker men kan ju såklart inte skickas utan ska hämtas, lite svårt när alla verkar ligga i Skåne.. Maken var där förra veckan och jag skickade honom på uppdrag till en butik som jag trodde var en fysisk också inte bara på nätet men jag hade fel så han kom hem tomhänt. Jag har letat och ringt och någon sa att de  inte fått någon leverans från Tine K på nio månader. Till slut fick jag napp! En butik hade en korg kvar och den släpade J hem på bussen!

Nu står den och väntar på att bli lampa bredvid farmors gamla häst!

Idag så hade jag velat vara hemma och dricka oförsvarbart många koppar kaffe och i lugn och ro packa till höstlovet men istället ska jag klä ut mig till nåt läskigt och gå till jobbet och ha halloweenfest och sen 1000 andra grejer på min lista.. Bla matbeställning till fixardag på flickornas skola det kanske jag hinner innan jag klämmer in mig i en svart tyllkjol i barnstorlek...

Måste rusa!       Kram Jenny

7 kommentarer:

 1. Vilken hääärlig lampa! Förstår att du föll pladask för den, och den som väntar på något gott... Herreguud, vad du kämpat för denna lampa! Hoppas vi får se den på plats sen...
  Gillar farmors gamla häst och hoppas du var lite lagom läskig idag på Halloweenfesten...

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Den som söker finner till slut... Så himla fint kommet det att bli:) kudden med trollsländan på är från Louise Interiör, webbutiken finns med på min lista på bloggen:)

  Trevlig kväll,

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli lysande..hihi..blev visst lite vitsigt där ! Ska bli så spännande att se resultatet !

  Tack för ditt besök inne hos mej,på det viset hittade jag ju till dej..vilken fin blogg du har !! Kommer gärna åter !

  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Åh, vad din lampa kommer bli snygg....Lampor ÄR verkligen det svåraste tycker jag...Jag saknar jättemånga....
  Du verkar ha fullt upp :D
  Kram Anki

  SvaraRadera
 5. Det blir finfint! Hoppas du får en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Det blir kanon.
  Jag har sett sådana korgar i en butik i Gustavsberg som har en del TineK... det kanske var där du fick tag på den tillslut?
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 7. Men gud vad snyggt, blir också sugen på en korglampa :)


  Kram/M

  SvaraRadera