onsdag 1 januari 2020

Sista och första















Årets nyårsdukning!

Jag älskar verkligen att duka! Att göra det i god tid gärna dan innan eller två dagar så att jag kan fixa och peta med detaljer i lugn och ro. Min typ av mindfulness! Vi har ett separat matsalsbord så att jag kan hålla på i lugn och ro, vi använder det inte att äta vid till vardags.














Brudslöja är en stor favorit hos mig och den fick gå till allt i denna dukning, en liten kvist i servetten (som egentligen är randiga kökshanddukar från Netto)












Som ljusmanschetter i mina älsklingar av Mikaela Willers Barockljusstakarna. 














Som en krans runt korglampan över bordet!





















Som dekoration av desserten.





Jag hade lite inspirationsbrist till desserten.


Jag är en sån som går all in på allt det andra, fördrink, snittar förrätt, mat, tillbehör, sides, dukning, blommor.

Har alltid ostbricka på större middagar och vill hellre runda av med kaffe och nåt kolaknaprigt godis.

Så jag fattar inte att jag aldrig gjort en varm Brietårta innan!




























Jag fann inspiration till denna underbara varma Brietårta här. Älskar att hitta ett så fint inspirerande inlägg! Har inte annars haft tid att läsa så mycket bloggar och ingen tid att ägna åt min egen lilla lilla blogg. 

Men det är symboliskt att göra ett inlägg idag på årets första dag bloggen följer med mig in i 2020!













Jag gjorde en med fikon och en med hallon, den med björnbär får vänta!













Kompletterade denna dessert med jordgubbar doppade i chilichoklad, tröttnar aldrig på det!


Lite flingsalt på toppen med, gärna rosa från Falksalt 

Allt blir bättre med en nypa salt. Älskar det rosa Himalayasaltet i flingor, det senaste som jag testar som ambassadör för Falksalt.








Chilichokladdoppade jordgubbar med lite flingsalt (och ibland chiliflakes) kompletterar vääääldigt många desserter hos mig!













2020's första måltid, en brunch av leftovers från nyårsafton.

Detta var galet gott! Jag hade gjort en liten råbiff tartar-snitt från systrarna Eisenmans bok Mingelmat som är och förblir min älskling bland kokböcker!

Vi fick över av den "råbiffröran" Vi stekte upp den i förmiddags och åt den med stekt potatis, grönkål och stekt ägg till Brunch! Världens godaste brunchrätt blev det! Påminner om "Biff Greta" om ni har testat det! Galet gott tänker göra extra med flit nästa gång!




















All tid i världen har man att fixa fin Brunch när man är tonårsmamma, man hinner nästan äta upp hela brunchen själv också innan de vaknat.... 

Idag blev det dock långsittning på brunch alla tillsammans!


















Lite brytbröd över som jag hade bakat till nyårsmiddagen, som vi hade både till hummersoppan och skaldjursfrossan.

Björnbären fick gå till pannkakor och fruktsallad.














Älskar farbror Blå-mönstret! Kammade hem två såna här i julklappsspelet som vi testade för första gången i år!





















Not just another day - första dagen på ett nytt decennium.

2019 är stängt och en del saker ska inte följa med mig in i 2020!


   

                                                                                       Kram Jenny

32 kommentarer:

  1. Vacker dukning till nyår. Gillar själv det där med dukning och att göra det dagen innan är så bra. Då känner man inte samma stress. Verkligen sött med brudslöjan.
    Långvarigt som start dessutom med tonårsbarn måste vara lyx, själv är det segt i soffan. Fast en lasange har ju blivit till som en start på året.
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! I köket är jag ingen stjärna precis och gillar inte alls att laga mat..Men att duka fint när man har gäster det tycker jag är kul! Och som du då att duka i lugn och ro dagen innan utan stress..Kula att kika in här...Anne

    SvaraRadera
  3. Åhh så fint du dukat. Jag försöker duka fint men det blir typ samma varje gång. Vilken mat sedan wooow! Älskar dina matbilder. Smart med oststänger och så mycket mat, hur många var ni egentligen? Ha Ha! Typ 25... Jättefina muggar. Gott nytt 2020 Jenny Kraaam Pia

    SvaraRadera
  4. En vacker dukning betyder mycket tycker jag och bilderna är så fina! Som gäst är det trevligt att få sätta sig till dukat bord och visst äter vi med ögonen också.

    Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  5. Men varm brietårta..!!👌🌺Gudagott.. och dukning ÄR väl nästan roligast. Så mycket gott och jag önskar att jag fick slå mig ner hos Dig till brunch...eller middag..💖
    Kraaam Kate

    SvaraRadera
  6. En massa gott på ditt findukade bord.
    Ditt tips med jordgubbarna tar jag till mig.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  7. Så vackert dukat och så mycket gott. Jag har inte alls det tålamodet, energin eller talangen att duka eller laga mat, tyvärr. Här blir allt mest hafsigt. God fortsättning på 2020

    SvaraRadera
  8. Vilka underbara bilder, vill bara krypa in i bilderna och hem till dig kram och gott nytt år

    SvaraRadera
  9. Så fint du gör. Jag älskar också att duka, gör så mycket till festen.
    Fin Farbror Blåmugg och så mycket god mat. Du är en inspiration!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  10. Så fint du har dukat, en vacker dukning är ett måste och det förgyller middagen...
    Ha en god fortsättning...
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  11. Ett Gott Nytt 20-tal till dig fin Jenny!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  12. God fortsättning!

    Så gott med brietårta. Jag brukar göra det tillsammans med jordgubbssalsa till midsommarmiddagen. Gärna med champagne till också. Mums!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  13. Hi Selina



    i am Montoya Jazhel from the philiphines ,i was in a big problem in my marital life so i read your testimony on how Dr Ikhide help you get your husband back and i said i will give it a try and i contacted the Dr Ikhide to help me and he promised to help me get my problem solved. now am so happy with my life because all my problems are over. Thanks to the great Dr Ikhide for the help and Thanks to you Selina.

    You can reach him with this email:- dr.ikhide@gmail.com and i promise he will not disappoint you.



    I AM SO HAPPY…… remember here is his email:- dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081








































    Kumusta Selina



    ako si Montoya Jazhel mula sa pilipinas, ako ay nasa malaking problema sa aking buhay sa pag-aasawa kaya nabasa ko ang iyong patotoo sa kung paano tulungan si Dr Ikhide na maibalik ang iyong asawa at sinabi kong susubukan ko ito at makipag-ugnay sa Dr Ikhide upang matulungan ako at nangako siyang tulungan ako na malulutas ang aking problema. ngayon masaya ako sa aking buhay dahil ang lahat ng aking mga problema ay tapos na. Salamat sa mahusay na Dr Ikhide para sa tulong at Salamat sa iyo Selina.

    Maabot mo siya sa email na ito: - dr.ikhide@gmail.com at ipinapangako ko na hindi ka niya bibiguin.



    AKO KAYA NAKAKITA …… tandaan dito ay ang kanyang email: - dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081

    SvaraRadera
  14. Hur jag kunde bosätta mig med min man med hjälp av Dr Ajayi stavmästaren, jag är 47 år med tre barn, en morgon för ungefär 8 månader sedan vaknade min man precis från sängen och nästa sak han sa var att vi borde skiljas om att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap, de orden fick mig i balans och jag nästan besvimade, vädjade till honom och frågade vad som gick fel men han vägrade säga något, samma månad lämnade han huset och lämnade mig ensam med barnen och för att vara uppriktigt var det inte lätt för mig, sa till och med sin syster att hjälpa mig att be honom att förlåta mig om jag har fel med honom ovetande och alla grunder faller på ett döva örat. Jag sökte efter hjälp från olika plattformar men alla misslyckades tills jag läste en artikel om en spirituell man, en stavspelare som heter Dr Ajayi, jag förklarade mitt problem för honom och han sa till mig att ge lite information som jag gav honom, han berättade för min make är inte i sin rätta sinnesram, att han manipuleras av en annan kvinna, det är därför han söker skilsmässa, men han sa till mig att inte vara orolig att om tre dagar kommer alla mina bekymmer vara över och till min största överraskning efter trollformuleringarna gjordes av den stora Dr Ajayi, min man ringde att han är på väg hem igen och till och med frågade mig hur länge han har varit borta från huset, jag är verkligen glad att mitt äktenskap är räddat av den stora spell spellisten som heter Dr Ajayi, skilsmässan inträffade aldrig, jag fick en marknadsföring på arbetsplatsen, allt i mitt liv vänder sig till det goda och den stora spell spellisten Dr Ajayi är att tacka för allt detta. Om du har äktenskapsproblem, om du letar efter livmoderns frukt, om du vill få tillbaka din exälskare, om du vill ha lyckligtal för lotteri, om du behöver en skyddstaf, stav för rikedom osv ... Du är fri att kontakta Dr Ajayi för alla slags stavarbete och du kommer för evigt att vara stor för det eftersom alla dina hjärts önskningar kommer att uppfyllas. Du kan nå honom via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp +2347084887094.

    SvaraRadera
  15. JOIN ILLUMINATI HOME OF RICHES, FAME AND POWER FROM ANY COUNTRY + 27785167256… Are you a bubrotherhood that is going to be a bless with money. Once you are a member, you are going to receive such as: Cash Reward of USD $ 9,000,000 USD, New Sleek Dream CAR valued at USD $ 800,000 USD. A Dream House bought in the country of your own choice One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination. One year Golf Membership package A VIP treatment in all Airports in the World, A total Lifestyle change Access to Bohemian Grove Monthly payment of $ 5,000,000 USD to your bank account every month as a member. illuminati home of riches, fame and power help you get your dream, where you can rule the world, contact Us to proceed with your initiation ,,, WHATSAPP US +27785167256 The Illuminati is the World wind organization. Bringing The Needy And The Talented To Lamplight Of Fame And Riches. Get money, fame, powers, security, get recognized in your business, political race, rise to the top in whatever you do, be protected spiritually and physically! WELCOME TO ILLUMINATI How to join Illuminati In Switzerland - How to join Illuminati In Sweden -How to join Illuminati In Norway - How to join Illuminati In Dubai - How to join Illuminati In Saudi Arabia -How to join Illuminati In Oman â € ¢ How to join Illuminati In Austria â € ¢ How to join Illuminati In belgium â € ¢ How to join Illuminati In Netherlands â € ¢ How to join Illuminati In Australia ¢ € to How to join Illuminati In China ¢ ¢ How to join Illuminati In Botswana and Other How to join Illuminati In Australia.

    SvaraRadera
  16. am here to give my testimony about Dr latifah who helped me .. i want to inform the public how i was cured from (HERPES SIMPLEX VIRUS) by salami, i visited different hospital but they gave me list of drugs like Famvir, Zovirax, and Valtrex which is very expensive to treat the symptoms and never cured me. I was browsing through the Internet searching for remedy on HERPES and i saw comment of people talking about how Dr latifah cured them. when i contacted her she gave me hope and send a Herbal medicine to me that i took for just 2 weeks and it seriously worked for me, my HERPES result came out negative. I am so happy as i am sharing this testimony. My advice to you all who thinks that there is no cure for herpes that is Not true just contact her and get cure from Dr maam healing herbal cure of all kinds of sickness you may have like
    (1) CANCER,
    (2) DIABETES,
    (3) HIV & AIDS,
    (4) URINARY TRACT INFECTION,
    (5) CANCER,
    (6) IMPOTENCE,
    (7) BARENESS / INFERTILITY
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA
    (10) SIMPLEX HERPES AND GENITAL
    (11) COLD SORE
    HERPES. he also cure my friend from cervical cancer Email: maamtifah@gmail.com or whatsapp hER on +27605775963

    SvaraRadera
  17. GÅ MED I ILLUMINATI666 BRODERHOOD? !!!
    Whatsapp: 8616573430472 oss eller E-post: (illuminatitemple@usa.com)
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller vill du
    att vara rik eller mäktig är det bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att nu bli en
    medlem av templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och förverkliga din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post: (illuminatitemple@usa.com)

    fyll även i följande:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    SÄKERHETSSTATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBILLINJE ............
    ETT NYTT MEDLEM FÅR SUMMET AV
    5 MILJONER DOLLAR, EN BIL OCH ETT HUS I NÅGON
    DEL AV VÄRLDEN. OBS: VI Tvingar INTE
    NÅGON FÖR DETTA. OM DU INTE är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  18. ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
    NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
    Puede contactar al agente del templo a través de WhatsApp: +1 (307) 3639560

    ¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

    famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

    hoy y obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljon a la semana y gratis

    Coche donde elijas vivir en este mundo y obtener incluso $

    1 000 000 como su beneficio para comenzar una nueva vida.

    Debe tener al menos 20 años de edad antes de poder contactar a nuestros socios
    Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
    Whatsapp: +1 (307) 3639560

    SvaraRadera
  19. MITT NAMN ÄR JOHNNY KNOCKSVILLE OCH HÄR ÄR MIN VITTNISBARHET, JAG HAR FÖRSÖKT
    ATT GÅ MED I ILLUMINATIS BRODERHÅLL OCH DET HAR BEVISAT ABORTIVT I
    HAR PRöVET SÅ MÅNGA MÄNNISKOR ALLA TILL INGEN TILLGÄNGLIG TILL EN DAG NÅGON JAG INTE
    ÄVEN KÄNNDE SÄNDAR MIG ETT NUMMER OCH SÄGG ATT ALLA JAG HAR SÖKT PÅ LIGOR
    I HÄNDEN AV DETTA NUMMER VAR JAG FÖRVARADE DAN JAG PRÖVADE ATT RINGA NUMMER
    SOM Sände mig numret men
    VAR INTE ALLTID TILLFÄLLBAR DÄR JAG BESLUTADE ATT RINGA NUMMER LÅGT OCH BEHÅLL
    FRÅN DET HAR MITT LIV ÄNDRAT EN BÄST. Mina bröder och
    SISTER JAG ÄR NU ETT LEVANDE BEVIS ATT DE STORA ILLUMINATIEN FUNGER. SEDAN
    MYCKET DAG RINGADE JAG ATT NUMMER MITT LIV HAR VAR FÖRÄNDRAT. Jag gav
    INSTRUKTION SOM JAG TVIVLADE FÖLJT FÖR DEN DEN JAG JAG SÅR
    GÖRTE MIG VERKLIGT ATT LOSSA HOPP I ALLA DEM MEN I SLUTET VAR JAG INLEDD
    SOM MEDLEM I ILLUMINATI BRODERHOOD NIVÅ 6, JAG FÖR SUMMET AV $ 7
    MILJONER OCH ETT VALHUS I UKEN MED BIL. Mina kära bröder och systrar
    Du kommer inte tro på vad jag säger rätt nu. INDEED BRODERHOOD OF
    ILLUMINATI existerar.
    KONTAKTA Samma nummer som jag ringde som förändrade mitt hela liv du kan far
    Henry Robinson på WhatsApp +1(862)245-1881

    SvaraRadera
  20. VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

    Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
    E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Zdravo!!! Ali želite biti član velikega iluminatov in začeti prejemanje 50,000,000.00 $, mesečno in bodite priljubljeni med drugim in imajo bogastvo in slavo ,, to je edina možnost, da je Illuminati. Vodja, da bi prinesel 52 članov v Iluminati, sem dobil 32, zato iščemo 20, zato poskusite in biti med dvajsetimi ljudmi, da smo bogati in slavni, Whatsapp Via Via: +4917629575254, ali Email Via: illuminatiofficial466@gmail.com , Torej lahko začnemo pridružitveni proces !!!

    SvaraRadera
  22. hej alla jag heter Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

    SvaraRadera
  23. HUR ILLUMINATI BROTHERHOOD GÖR MIG RIK OCH KÄND. Jag är medlem i illuminati-brödraskapet, jag vill tacka Herren Lucifer, för vad han har gjort för mig, han förändrade mitt liv, han ger glädje och lycka till mitt liv, jag lever ett bra liv idag, eftersom av Illuminati Brotherhood, jag har försökt hela mitt liv att gå med i Illuminati Brotherhood, jag blev lurad många gånger men jag ger fortfarande inte upp, för när du ger upp i livet kommer livet också att ge upp i människan, om du har blivit lurad så många gånger, mitt råd till dig är att inte ge upp, eftersom Illuminati-brödraskapet är verkligt, jag gick med i den riktiga Illuminati och betalade bara 300 usd, för att gå med i Illuminati, jag vill att ni alla ska veta idag, , ni betalar pengar att gå med, mitt råd till er alla är att bestämma er och gå med i illuminati-brödraskapet, när min initieringsprocess var avslutad är förmånsbeloppet som gavs till mig $1 000 000 för att starta ett nytt liv, detta är anledningen till att jag kan sluta inte hylla Illuminati-brödraskapet, om du har några problem eller du som stöd i livet, mitt råd till dig är att gå med i Illuminati Brotherhood så att alla dina problem kan lösas i livet, för att gå med i Illuminati Brotherhood kan du kontakta Mr David Mark eller WhatsApp honom (+2348140101327)

    SvaraRadera
  24. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket 6. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Tillgång till Bohemian Grove. 9.Månadsbetalning på $300 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.En månad bokad.möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill ansluta sig.

    SvaraRadera
  25. MEDDELANDE TILL VÄRLDEN
    OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP
    DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT

    666illuminatiagent666@gmail.com

    Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
    Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar för att starta upp en ny livsstil och storhetens ljus kommer att skydda dig alla dagar i ditt liv.

    Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet via e-post nedan

    666illuminatiagent666@gmail.com

    SvaraRadera
  26. MEDDELANDE TILL VÄRLDEN
    OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
    DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
    Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar för att starta upp en ny livsstil och storhetens ljus kommer att skydda dig alla dagar i ditt liv.

    Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

    SvaraRadera
  27. PROCEDUR FÖR DET STORA TEMPLET AV PENGAR OCH KRAFT ILLUMINATI-MONTERING, GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV KÄRLEK IDAG, via gmail (greastestilluminati4@gmail.com),
    whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264
    Är du en affärsman eller -kvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du bli rik, känd, mäktig i livet? Gå med i IlluminatiFraternity-kulterna idag och få omedelbart den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan när du blir medlem i föreningen och ett gratis hem. var du än väljer att bo i den här världen och du kommer också att få $350 000 som din månadsinkomst.
    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI
    1. En kontant belöning på 1 000 000 USD USD
    2. En ny Sleek Dream-bil värderad för $150 000
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    Ett möte reserverat med de 5 bästa i världen. Ledare och topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, maila oss detta, (greastestilluminati4@gmail.com), whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264 för en omedelbar initiering online.


    ALLA ÄR HELT VÄLKOMNA.

    SvaraRadera
  28. DETTA ÄR DITT GYLDNA MÖJLIGHET ATT GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV RIKTIGHET OCH MAKT
    OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
    DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
    Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar på summan av 666 000$, en bil och även ett hus i valfritt land för att starta ett nytt Livsstil och storhetens ljus ska vara en sköld över dig alla dina livs dagar.

    Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

    SvaraRadera
  29. OBS: DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
    AKTA:: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP
    666illuminatiagent666@gmail.com
    Är du en affärsman eller -kvinna, artist, politisk, musiker, vill du bli rik, berömd, mäktig i livet, gå med i Illuminatis brödraskapskult idag och få en omedelbar rik summa pengar på en vecka, och en gratis hem .var som helst du väljer att bo i den här världen och även få 6 000 000 US-dollar för att börja ett nytt liv.

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 6 000 000 USD
    2. En ny snygg drömbil värd 50 000 USD USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer
    4. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen

    Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners  Gå inte med om du är student
    666illuminatiagent666@gmail.com eller TELEGRAM-APP +5548991326462

    SvaraRadera
  30. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 BEGER INTE OM EN REGISTRERINGSAVGIFT, OCH INGA MÄNNISKA OFFER INNEHÅLLER

    Jag vill att världen ska veta att Illuminatis stora brödraskaps tempel för rikedom och makt 666 verkligen existerar.
    Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
    Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar
    Förmåner för nya medlemmar
    1. Ett hus i valfritt land.
    2. En ny drömbil värd $200 000 USD.
    3. Summan av 5 miljoner dollar ( 5 000 000 $ )

    Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners
    E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
    Illuminati Agent WhatsApp-nummer +39 351 075 2166

    SvaraRadera
  31. VITTNESBETYG HUR JAG GÄNDE MED ILLUMINATI 666 TEMPLE
    OBS: ILLUMINATI-medlemmar AVSLUTA INTE NÅGON IDENTITET GENOM WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM ETC
    DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
    Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar

    FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR
    1. Ett hus i valfritt land.
    2. En ny drömbil.
    3. Summan av 1 miljon dollar för att starta ett nytt liv 6 000 000 $

    Du måste vara minst 18 år gammal innan du kan kontakta våra partners
    E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    SvaraRadera