lördag 4 augusti 2012

Loppis-skatter som flyttar in
Loppis- skatter från semestern håller på att flytta in hos oss. Det här underbara precis lagom slitna P´t har hittat en plats på fönsterskåpet vid matsalsbordet! Fönstret kommer för övrigt från älskade torpet som jag skrev om för ett par inlägg sen. Detta slitna gamla P hittade jag på den hittills bästa loppisen i mitt loppisliv! Här kommer bilder från detta paradis!


I denna ljuvliga trädgård med stor tillhörande lada tillbringade jag lång tid, hede velat ha en hel dag ett släp och obegränsat konto kan jag säga... stolarna ovan var så fina, bilden gör dem ingen rättvisa. Men om jag haft en lastbil så hade de fått bli de första i min samling uddastolar till matbordet. De var robusta och perfekt slitna inget målarjobb på dem med andra ord! Men det är någon annan lycklig själ som släpar hem dem...Dessa två fåglar krävde en del lager av färg däremot, de kommer från en annan helt galet bra loppis i Danmark och var i brunt trä med mässingsvingar. Jag föll för formen och att de var två, älskar saker i par! Hade tänkt fota dem före målning men målaren i mitt liv var för snabb! De flyttade in på hyllan över vår säng, jag såg dem vita där direkt när jag såg dem på loppisbordet!

Nu blir det middagsfix och sen ett försök att somna tidigt för på måndag börjar jag jobba... Känns lite sådär, hade gärna tagit en vecka till. Idag har vi haft en underbar dag med strandhäng med ett litet gäng från byn.
                         Ha en underbar lördagskväll!
                                        
                                                                         Kram Jenny

6 kommentarer:

 1. Jättefina saker! Vilken otrolig loppis var ligger den? Nu svarar du säkert Danmark :) kram ses om en vecka

  SvaraRadera
 2. Japp jag svarar Danmark! Den var underbar! En dam som hade den i sin trädgård plus ett stort uthus! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka fina loppisfynd! Och jag håller verkligen med dig, vilka underbara stolar.

  Kram, kram

  SvaraRadera
 4. tack för fina hälsningar hos mig!
  Jag har ännu bara provcyklat cykeln några hundra meter, men jag tror jag kommer vara helnöjd med den! Å så är den ju så snygg!
  Härliga stolar, du visar och zinksakerna, läckert i massor så där! :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!

  Herregud vilken loppis, sällan man hittar loppisar med massa fina saker. Det brukar vara så utplockat och ofta känns det som att skatterna som man vill åt slängs på mer välsorterade loppisar! :/

  Vart i Danmark fanns denna loppis?
  Vi planerar en resa till Danmark nästa sommar, kan ju vara roligt med ett besök!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 6. Hej Anna! Denna loppisen ligger i Saltum på Nordvästgylland. En pytteliten by men väl värt ett besök. Men jag var på många loppisar i Danmark, alla var inte bra men de flesta var det! Den här var ett paradis, men var också på en fantastisk loppis i Hune som de hade varje söndag.

  Kram Jenny

  SvaraRadera