lördag 10 mars 2018

Enklaste desserten ever och ett sammetsöverkastEnklaste desserten ever! Fann inspirationen till denna på en italiensk restaurang i London. När vi var där var väl glass det sista jag kände sug efter, glass eftersom det var iskallt, blåsigt och snökaos men maken beställde detta och jag åt typ upp halva hans dessert också!


Vaniljglass med olivolja och flingsalt, that´s it!

Plättlätt och supergott, måste testas för det låter kanske lite konstigt!

Satsa på riktigt bra och lyxiga råvaror. En riktigt fin vaniljglass.Minimalt med inredningsfix här hemma just nu......

Men ett överkast ska klickas hem från Ellos, har hållit på att vela orimligt länge om vilken färg bara......

Jag velar mellan svartblå, varmgrå och petrol, länk till överkastet här
Blått, framför allt mörkt blått går som en tråd genom hela vårt hus så då borde jag ta det svartblå och andra sidan så passar det grå och det petrolfärgade till allt det blå därför har jag fastnat lite. 

Sängkappan är hemklickad redan, skrynkligt ljusgrått linne från HM home. 

Sänggaveln ska bli en gammal dörr, finns på min to do list för hemmet.....Det lutar nog mest åt grått, vad tycker ni?
Här är dörren in till rummet som fixas, precis utanför står mitt knallblå gamla vintageskåp.

Hej, 

Ännu en vecka har avverkats i ett rasande tempo, men flera underbara inslag som väger upp snömodd och influensaepidemi på jobbet. Till exempel två ljuvliga pilateslektioner i gryningen innan jobbet, så värt att gå upp klockan 5 tisdagar och fredagar för att gå på pilates som dessutom finns nästgårds, en underbar AW med bästa kollegorna, vi har inga flashiga AWställen i våra hoods så det blir 
Take away pizzor i sofforna i personalrummet, kan ibland vara det allra bästa efter en lååååång dag!

Och idag är det lördag, den är blank fram tills ikväll då vi ska på middag hos en kär vänfamilj med lite andra vänner, ska bli lovely att träffa just dem. 

Ärtan har önskat shopping i vårt egna lilla centrum, så det får bli så, lite ärenden och fika där i lugn och ro, lagom för dagen.


Önskar er en alldeles underbar helg!                                                                              Kram Jenny

12 kommentarer:

 1. Heej! Jag försöker lägga till dig på min lista över bloggar men det går inte. Konstigt Ingen feed kunde hittas står det. Jag har undrat vart du tagit vägen men jag hittade ju tillbaks i alla fall. Tack vare insta. Vilken kombo men självklart ska jag testa vaniljglass, olivolja och flingsalt. Sedan ska det bli så kul att se det färdiga rummet. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Men sp spännande med glassen. En idé som aldrig skulle ha poppat upp i mitt huvud. Ska testa när vi kommer hem till Spanien igen. Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Måste helt klart testa den desserten, lät ju supergott! :)

  SvaraRadera
 4. Håller med låter lite konstigt med vaniljglass och olivolja, men det kanske är dax att pröva. Jag gillade det gråa överkastet. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Glass med olja och flingsalt, det låter onekligen..... hmmm.... annorlunda. Men om du säger att det är gott, så måste det ju vara sant. Och jag, jag måste testa det nån gång :-)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag föll för det petrolblå direkt, men jag har fått för mig jag vill ha in färgen i vårt hem. Ska nog ta mig en titt på hemsidan och överkastet...funderar lite om vardagsrumsväggarna ska gå från café latte färg till Patrik.. .svårt beslut.
  Desserten ska jag testa en dag, trots jag inte riktigt är glassmönnuska, men det lät enkelt och gott.
  Kram Kajsa
  Ps. AW Pizza låter ju faktiskt trevligt, skönt o avslappnat

  SvaraRadera
 7. Känner igen det där med att välja färg! Jag är helt hopplöst velig där :)
  Men petrol eller svartblå skulle jag nog gillat bäst, välj med hjärtat!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 8. Vilken god dessert, är väldigt dålig på att göra dessert... blir mest förrätt och varmrätt. Tycker att det varmgrå överkastet är fint, fast det skall passa för övrigt också.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 9. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera