måndag 23 september 2013

Ett stort N från Paris


Hej på er, det var ett tag sen! Veckorna susar förbi, i helgen så har jag varit i Paris en långhelg på 4 dagar där jag hade lördagens loppis som huvudattraktion. Det här N:et följde med hem, jag har släpat hem betydligt större saker än såhär, takkronor och liknande men jag blir ändå nervig av att släpa runt på stora grejer på flyget. Ändå drar jag hem den ena grejen större än den andra när jag reser. Det här är lite vasst och hårt också så att jag var rädd att skada nån... Nåväl nu är det hemma! Mitt stora blanka N! Första gången på loppis i Paris för mig och jag hade behövt en kappsäck med guld och en lastbil. Så mycket saker och så ruskigt dyrt! Jag var på jakt efter en stor bokstav och hade närapå gett upp eller jag ger aldrig upp men mitt resesällskap hade gett upp! Så fann jag det, ett N blev det som betyder absolut ingenting!
Vid vårt matsalsbord så finns en stoooor kal vit vägg som ni ser, där hade jag tänkt att N.et ska sitta ganska högt upp. Den här väggen har från början varit vigd åt en tavla av fina Johanna, en konstnär som jag känner. Men jag tror att det blir bra med nåt mera! Jag drar också åt lite mindre lantligt och lite mera av nåt annat lite mera rått. Så att mitt N blir startskott för lite höststädning här, bort med lite lull!


Den här lilla saken var mitt andra köp, en gammal rostig blomhylla. Jag mer eller mindre rev åt mig den för att inte gå tomhänt därifrån, inte så genomtänkt kanske men jag tror jag kan få till det. Jag gillar att den är så rostig och knycklig.

Nu har jag precis proppat i mig raggmunk till middag, jag borde kanske ätit sallad med tanke på alla pommes frites jag mumsat i helgen. Men jag älskar råbiff, moules frites, carpaccio... allt med pommes frites till. Och jag erkänner att jag är en kvinna som älskar stora hemgjorda pommes frites.


Jag tycker att de här formarna var så fina, som stora kakformar!

Nu dags att natta de två yngsta, bara vi tre hemma. Ska försöka titta in till er alla andra fina också, alltförlänge sedan sist...

                                                 Kram Jenny

20 kommentarer:

 1. WOW! Vilket snyggt maffigt N! N som i Nothing, då ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du hade som hittade det du sökte. Pommes hemgjord är inte dumt alls. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Men du oavsett vad så är det en fin bokstav och en häftigt N. Ha en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Wow så härligt med Paris - älskar den staden!!!
  Kram jannike

  SvaraRadera
 5. Alltså, huuuuuuur kul var inte det då! Loppis i Paris liksom.... Jag tror jag dööööör! N:et var dösnyggt och den knyckliga blomgrejen likaså! Det kommer ju från PARIS!!!!!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 6. Så häftigt att komma till Paris och gå på loppis :-)
  Coolt N! Kanske N för "New wall" ;-)
  Jag älskar också pommes, det är väl så, allt onyttigt är fasligt gott...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Så häftiga saker du fick med dig hem!!! Ha en trevlig fortsättning. Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Så kul med Paris. Bokstäver är fint i inredning. Kram.

  SvaraRadera
 9. Ohhh Paris så härligt, dit vill jag också någongång, står på listan över ställen jag vill resa till :-)) Kanonfint N du hittade, charmigt och fin silverfärg!! Härligt med reseminnen i hemmet.

  Ha nu en toppenfin dag! Kraaaaam Paula

  SvaraRadera
 10. Jättefint, har bara läst om loppisen. Har sett att fler bloggisar kommit hem med fynd, får nog ta mig en resa till Paris igen o besöka den!

  kramen

  SvaraRadera
 11. Jättefint, har bara läst om loppisen. Har sett att fler bloggisar kommit hem med fynd, får nog ta mig en resa till Paris igen o besöka den!

  kramen

  SvaraRadera
 12. Härligt med en lång helg i Paris.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 13. Härligt med en helg i Paris och visst är det roligt att ett inköp triggar igång att man kanske ändrar lite stil hemma! Kram Sara

  SvaraRadera
 14. wow, att du släpade med dig n:et med dig hem, du är ju för tokig.
  Vad underbart att vara i Paris och att få gå på loppis där.
  Jag har aldrig varit i Paris men en dag kanske.
  Ha en fin onsdag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 15. Wow så fint =) Förstår att du ville ha med det hem. Vad go du är.
  Paris vore något, och att gå på loppis där, myyyys. Kramen <3

  SvaraRadera
 16. Häftigt med loppis i Paris.. Bra kämpat att få med det hem.
  Hoppas kvällen är fin, kram

  SvaraRadera
 17. Så härligt med helg i Paris o dessutom komma hem med ett så fräckt N. Läckert sätt att servera pommes på. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 18. Det låter gott med en helg i Paris oså loppis på det ! Jag plockar oxå bort "lullet" nu och drar åt det mer ruffa...lättpåverkad.. men det är ju så skoj med variationen !

  Kraaaam

  SvaraRadera
 19. Så fint N. Skulle ju passa mig perfekt ;-)

  Trevlig söndag.
  Kram N

  SvaraRadera
 20. Så ljuvligt med en Parisresa!!! Stor kram!

  SvaraRadera