söndag 4 november 2018

Ett hästhuvud satte guldkant
För några veckor sedan så var jag på en jättetrevlig bloggträff med ett gäng fantastiska brudar!  Ni som följer mig på Instagram har kanske sett underbar choklad eller härliga hudvårdsprodukter från den fina goodiebagen! 


Instagram är min kortversion av Mitt godaste finaste när jag inte får tiden att räcka till. Hänvisar till tidigare recept och så. Ett nytt recept att handla, laga, skriva, fota, smaka, laga om utifrån en idé tar väldigt lång tid även om det är galet kul! Såna här saker var det väldigt kul att sitta och babbla om med de andra bloggbrudarna!


Pernilla var den som hade satt ihop denna underbara kväll som började med en fredagsAW och slutade med efterfest på ett hotellrum! 


Vi var på Freys hotel som har sitt ursprung i ett av Sveriges äldsta transportföretag och började med att transportera rika Stockholmare med häst och vagn. Namnet kommer från hästen Frey som var något av en kändishäst i Stockholm!


På varje rum har det hängt ett hästhuvud, tydligen är det många gäster som tyckt att de varit läskiga som sällskap om natten så dessa är nu nedtagna.

Alla bloggerskor fick köpa varsit hästhuvud! Lycka! Det blev liksom guldkanten på denna härliga kväll att bära hem detta hästhuvud! Jag promenerade genom hela stan med mitt under armen och det är stoooort!! Den stora träramen under är ca 170 cm och K´t är gigantiskt, det ser så litet ut här men det är en stor vägg!Personligen så tycker jag att det sitter som en smäck där! Den här tavelväggen har tagit oss ganska många år att bygga upp och den består ju egentligen inte av så många tavlor! Det mesta är köpt på antikmässan, loppisfyndat eller inropat på auktion!
Galet nöjd! Undrar om något mer hästhuvud har fått en plats ännu av de som följde med oss hem!

Jag har också loppisfyndat en grej under veckan som ska upp på denna vägg idag! Den där träskivan som ni ser ligger där! Trodde att det var en "bakdel" till en gammal tavla men det var tydligen en sits till en pall berättade loppisinnehavaren! När han inte kunde hitta pallen så fick jag köpa sitsen!

Elsa Beskows King Winter sprider också en ljuvlig doft över vardagsrummet och den uppdaterade väggen! Låg också i goodiebagen! Jag älskade dessa sagor som barn, och tycker detta ljuset var underbart! Med tanterna på också!
Den här bilden har jag lånat av Ulrica och jag tror att nästan alla bloggerskor från bloggträffen är med på den!


Nu ska jag laga lyxfrukost till familjen och sen fortsätta aptråkiga projektet från igår, att putsa fönster! Men det är jättemycket sol här idag så då kan det till och med vara kul med fönsterputsning!

                                                                                           Kram Jenny11 kommentarer:

 1. Man hallå! Hur fint blev inte hästhuvudet hos dig, passar ju perfekt på den läckra väggen. Ser absolut inte skrymmande ut. Så coolt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Häftigt att ni fick köpa hästhuvudena!Passar fint där.
  Mums med lyxfrukost.
  Ha en fin dag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så coolt och snyggt.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Passar mycket bra där! Häftigt!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Thank for your very good article! i always enjoy & read the post you are sharing!

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 6. Jättefint. Kul att se din inredning.
  Önskar dej en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Sitter som en smäck där ju! Snyggt! Bli alltid så inspirerad av dina bilder...
  Höstkram från Titti

  SvaraRadera
 8. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.

  ดูหนัง

  SvaraRadera