onsdag 19 september 2012

Som jag skulle vilja bädda...



 
 
Har slitit ut alla lakan och sitter nu och spanar in vad jag egentligen skulle vilja bädda med istället med vad som finns i linneskåpet här..
 
Dessa bilder kommer från HMhome, deras linnelakan som jag spanat på sedan i våras. Jag köpte lite andra hemtextilier där då bla linnelöpare till matbordet och rutiga påslakanset till tjejernas sängar. Jag är jättenöjd med alla saker som följde med hem då så att dessa får nog åka med hem nästa tur dit.
 
 


Dessa påslakan är också snygga....


Är också väldigt förtjust i den här påsen i linne och linnemorgonrocken!

Ja men då går jag istället och plockar ut lite andra lakan ur tumlaren! Nästa omgång ska iallafall hänga ute i den krispiga höstluften.


                       En fin onsdagskväll önskar jag er!

                                   Kram Jenny

4 kommentarer:

  1. Vilket bra tips med HM Home!...Vi skulle oxå behöva något nytt att bädda med :)Hos oss ligger det väl inte överst på listan än men till jul kanske...
    Kram

    SvaraRadera
  2. De översta vill jag också ha! Så fina, härligt med nytvättade lakan att krya ned i. Kram Nilla

    SvaraRadera
  3. HM Home... jaha, trodde det var HIMLA, såg ju likadana ut! Såg ju jättefina ut, och är
    säkert supersköna också! Tycker du ska slå till!

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  4. Hej Petronella, härlig blogg du har och va kul att du hittade till min. Gillar också HM:s fina lakan och har dom ljusgrå kuddarna med volang. Ang mina gardiner i köket så har jag köpt dom på FYNDA Köpcenter (www.fyndakopcenter.se) i Falkenberg. Har likadana gardiner fast med vitt brodyr i vårt TV-rum och dom köpte jag på Gekås i Ullared.
    Kram Liselott

    SvaraRadera