torsdag 13 september 2012

Sneak peak flickrum

Jag håller ju på och grejar med flickornas rum som jag berättat om, flyttat saker som passar bättre till liten än lite större, målar och en massa annat. Det är långt ifrån färdigt men en del saker har kommit på plats!

Det här är från mellantjejens rum, ropade in den här ramen för 25 kronor på auktion i somras, sen lite vit färg och hönsnät och klädnyporna från förra julens paketkalender så blev det en anslagstavla. Hönsnät kunde man bara köpa på 10metersrulle som minst så att nu kan jag göra sisådär 11 anslagstavlor till om lusten faller på!
Vi har också bättrat på vitfärgen på barnskrivbordet som stod i äldsta tjejens rum och flyttat över hit tillsammans med en allmogestol också den auktionsfynd från i somras och nya burkar till pennorna från Granit.
Stolen är ganska liten för en vuxen passar perfekt i storlek till ett barnskrivbord och en liten 9-åring!
Vi har en hel del kvar att pyssla med; gardin, skrivbordslampa, skrivbordunderlägg och en massa jättefin förvaring står på önskelistan nu.

Nu står tv-soffa och nagellackering på schemat, införskaffade en ny jättefin dimmigt smutsgrå-rosa färg idag på min lunchrast!

                                                    Kram Jenny
5 kommentarer:

 1. Meen, vad fiint! Glasburkarna på hyllan med pärlorna var så söta, plåtburkarna till pennorna var jättesnygga, tavlan med hönsnät var både smart och fin och skrivbordsstolen var ju såå underbart fin!

  Ja, du är duktig Jenny!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Den där stolen!! Åh vad fin den är! Så otroligt många fina små detaljer det finns i rummet:)

  Sov Gott,

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Ja vissa bara har det där naturligt, jättefint! Kram kram

  SvaraRadera
 4. Men så fint flickorna har! Vilken fin anslagstavla! Ha en fin fredag! Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev!!
  Jag är oxå på gång (i alla fall börjat få bilder i huvudet på hur det ska bli..:)) att renovera vår minstas rum... Nu fick jag ännu mer inspiration :D Vad fiffigt med hönsnätet....jag har lite över efter ett hockeymål som tjänat ut sitt... och ram har jag oxå ...
  kram Anki

  SvaraRadera