lördag 1 september 2012

Pausa

Hösten har dragit igång med en rivstart med skola och jobb och barnens aktiviteter. Så idag har vi varit så galna att vi hoppade över Sessans balett och Ärtans barndans till förmån för att sova ut och äta lång frukost. Vi har resten av dagen bokad för diverse trevligheter så att det var skönt med en lugn start!

Egentligen älskar jag hösten, framför allt den krispiga luften. Trevligheter som sensommaren och början av hösten för med sig, kräftskiva och senast igår surströmmingsfest hos goda, fina vänner i byn.

Nu ska jag runda av min frukost med en kaffe till! Har mumsat i mig en massa god ost som blev över från förra helgens kräftskiva. Kvällarna har varit så ljumma nu, först nu har vi kunnat sitta ute halva natten! Och havet är fortfarande precis lagom att bada i. Så egentligen är det perfekt nu både sommar och höst!


 

                        Ha en underbar lördag! Kram Jenny

3 kommentarer:

 1. Vilken god frukost! Själv fick jag äta min på stående fot idag, är själv då sambon är iväg och hälsar på son farfar 30 mil bort och. Sol gnällde och Livio trotsade;) Ja vissa mornar vill man låsa in sig på toaletten, hihihi!

  Ha en fin helg vännen:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja, om det inte vore för det sjukt tråkiga vädret så skulle det vara ok med lite höst... men bara lite för jag vill fortfarande ha värme och sol =)
  Hoppas ni får en fin dag
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. Oj, nu blev jag hungrig fast jag precis ätit frukost! Men kaffe kom jag på att jag inte druckit än, det får det bli ändring på!

  SvaraRadera