lördag 10 december 2016

Att komma i julstämning





känns lite svårt i år! Jag har alltid varit en så julig person tycker jag. Nästa år önskar jag mig att byta gran, sill och skinka mot ett soligt äventyr i bikini!















Det har blivit mycket helgfrukostbilder hos mig här på sista! Det är då jag har haft tid att fotografera i dagsljus! 














Lycka när man kan samla hela familjen till helgfrukost efter en galen vecka med inte så många middagar tillsammans alla fem. 













Vitaminkick i förkylningstider!














Jag har inte bakat lussebullar ännu!! Men om du liksom jag vill baka något snabbare med saffran så hittar du receptet till mina mandelkubbar med saffran här.












Lite hjärtan och kransar klädda med Eucalyptus är en del av den sparsmakade adventsdekorationen hos oss. 






















 Så nu har vi såna här på lite olika ställen i huset, på ytterdörren, linneskåpet, köksskåp....


Men bilderna bara in the making.








Titta vad som kom till mig som försenad födelsedagspresent från mamma & pappa!


En alldeles underbar stor blå gammal låda som varit flaskförvaring nu fylld med juligt ris i vardagsrummet!

Jag älskar sådana presenter, när man vågar köpa en stor Vintagelåda till någon. Nu kan det ju hända att jag stod och hängde över detta kap i somras och min mamma såg det. Men då ska det tilläggas att den inte var till salu utan loppisinnehavaren hade planer för den i sitt eget hem så att mamma har jobbat lite för denna! Love it!










Godmorgon kära ni,

Idag ska vi ha en familjedag, vi ska fiska upp Sessan om en timma då hon är klar på tennisklubben där hon jobbar som knatteledare på lördagsmornar sen ska vi susa in till stan och titta på julskyltningen och äta lunch, dela upp oss lite och kanske hitta en eller annan julklapp! Vi har inga mera fasta planer idag, helt underbart så ikväll blir det familjemiddag, fondue bästa långa middagen när man har mycket prat to catch up! Förra helgen var vi lite utspridda jag och J var på julbord med kära vänner, underbar energiboost.

Men nu ur morgonrock och i en lämplig outfit! När jag ser bilden av mig från förra helgen här med mitt rafsiga hår i spännet så är jag glad att en stor del av det rafset kapades igår!


Önskar er alla en helt fab tredje adventshelg och tusen tack till alla er som tittar in hos mig!


                                                                              Kram Jenny





16 kommentarer:

  1. Vilka härliga foton och så mysigt med låååångfrukost. Det äter vi sällan här hemma. Jag vaknar i ottan, maken mitt i mellan och sista hemmavarande dottern mitt på dagen... Påläggen hinner surna innan alla har ätit..;) ;)
    Stor varm lördagskram till Dig från Kate

    SvaraRadera
  2. Ljuvliga bilder ❤️ ...
    Hoppas Julstämmningen kommer!

    /Kram

    SvaraRadera
  3. Inspirerande bilder som vanligt! Varm kram.

    SvaraRadera
  4. Lååångfrukost är absolut det bästa på helgerna och mysigaste. Önskar dig en fin advent. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Här vankas det ingen frukost idag, bara kaffe. Jag dreglar över allt gott du visar. Ja vilken fin present. Så härligt när någon tänkt till och ansträngt sig lite extra. Ha en fin söndag och hoppas julefriden kommer smygandes. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  6. Älskar dina frukostbilder! Veckan som kommer nu ska jag försöka få in julstämningen lite mer. Önskar bara vi hade lite snö.

    Fin tredje advent! KRAM Anna

    SvaraRadera
  7. Det låter gott. Jag har bakat lussebullar idag....jag glömde jästen och ja det blev ju bra...Hmmm. Tur jag inte är stressad i alla fall haha. Kram Anette

    SvaraRadera
  8. Nog blir det jul ändå, trots att man inte hinner allt man kanske vill. Dina eucalyptushjärtan är jättefina och räcker bra!
    Ha en trevlig kväll!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  9. Ser mysigt ut. Eukalyptus blad är så dekorativt och fint. Så fint det blir. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera
  10. Dina bilder är verkligen otroligt vackra!

    SvaraRadera
  11. Eucalyptus är ju så fina. Och jag vill inte byta gran och lussekatter mot bikini. Däremot byter jag gärna ut nyår mot en resa ;)
    Ha en fin vecka
    Kram Petra

    SvaraRadera
  12. Så var det för vår del i fjol julas, inte ett spår av julstämning lyckades vi skaka fram. Men vi struntade faktiskt i det, hoppade över julgran och det mesta av annat pynt och det kändes hur bra som helst - jul blev det ju ändå:) I år är det nästan precis tvärtom, konstigt som det kan bli.

    Hjärtan in the making ser ut att bli ett finfint projekt!
    En fortsatt fin vecka till dej,
    kramar

    SvaraRadera
  13. Men jag tycker du har så mysigt och juligt och med all din fantastiska mat så kommer allt att bli super! Sköna bilder och jag VILL äta frukost hos dig!!:)

    Kramar
    A

    SvaraRadera
  14. Men jag tycker du har så mysigt och juligt och med all din fantastiska mat så kommer allt att bli super! Sköna bilder och jag VILL äta frukost hos dig!!:)

    Kramar
    A

    SvaraRadera
  15. Utomhus är det svårt att få julstämning, men inomhus har jag det riktigt julfint, tycker jag i alla fall, så morgon och kväll när det är mörkt trivs jag.
    Jag tycker du ser ut att ha fått det riktigt mysigt hos dej.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  16. Underbart fint hos er! Jag har inte heller pyntat speciellt mycket. Fastän jag tokgillar pyntet och julen. Vet inte varför det har blivit mindre pynt? Uterummet är iofs uppochnedvänt p g a klinkerläggning och målning av tak/väggar. Fast att åka bort till solen, över jul... nej, det är inte min grej ;)
    Kram/Maria

    SvaraRadera