fredag 4 november 2016

Lite middagsfix och en massa lyxtvättmedel

Var vad det fanns bilder på i min kamera nu, den här årstiden när det perfekta ljuset för fotografering infinner sig så otroligt sällan så duggar inläggen hos mig än mer sällan.... 
















Att ha middag på en fredag är alldeles underbart för sedan ligger hela helgen framför en och man är påfylld av energi från friends eller stora familjen. Dock är det ju lite trixigt om arbetsveckan och livet i övrigt har gått i 110 ända in i kaklet.
Nu i fredags så hade vi både min kära lilla syster och min kära lilla bror med familjer på middag. Händer otroligt sällan eftersom min bror bor alldeles för långt bort, tillbaka i Hometown.













Prio ett när vi byggde huset var att få plats med ett jättestort matsalsbord utöver ett jättestort köksbord! I fredags dukade jag för 14 personer vid matsalsbordet, det är max, ofta när vi är många så blir köksbordet "barnbord" Men nu fick jag in både stora och små vid ett bord!


Middag en fredag efter jobbet, då får dukningen bli kvällen innan! Då det också är härligt att hinna med handlingen! Vi handlade hälften var J och jag på väg hem från jobbet, han ingrdienser till oxrullader och jag bara massa godsaker färdiga att lägga upp!









Charkuterier, lite goda röror, små goda gurkor och oliver, perfekt förrätt vid tidsbrist, skönt häng vid köksbänken och till charkisarna dricker vi bubbel såklart!












Att bara stå och lägga upp godsaker lite snyggt på fat är snarare avkopplande istället för att försöka hinna laga nåt.

Sen att J hade gjort hela varmrätten kvällen innan så det bara var att värma, perfekt och oxrullader är en sån perfekt rätt. 

Sen bara en massa goda ostar, ingen middag är komplett utan ostar tycker jag! Till kaffet frysta macarons från mataffären. 







Måste tipsa om ett superfräscht alkoholfritt bubbel som alternativ!

Dessa är jättegoda, God Dryck, verkligen god på alla plan då vinsten går till välgörenhet






Dessa bubblor provade jag på releasen hos Diana när hon öppnade sin webshop Pinkboulevard 








Förutom ett dignande afternoonteabord hemma hos Diana så fick vi shoppa loss tmed 20% rabatt.
En fotbollsmorsa som jag gick bananas bland dessa sporttvättmedel för ibland är det en tuff match även för den som bara ska få allt att dofta fräscht igen!








Med mig fick också följa ett linnespray på samma linje som ska göra susen på fotbollsskor och andra träningsskor och bagar!

Just nu så har Pink Boulevard en kampanj med Washologis produkter, när man köper två av deras tvättmedel, mjukmedel eller linnevatten så får man ett linnevatten på köpet! Så gissa om jag hade en tung kasse med mig hem...






Pärlan var med mig och hon föll för denna lilla godbit till mössa!





Finns också i rosa förutom denna silvergrå. 







I den lyxiga goodiebagen fanns bland många ljuvligheter detta doftljus från K. Lundqvist. Helt lovely stiligt och diskret både i doft och design gör att det passar in överallt. Love it!


Men nu hörrni är det bara höstlovsäventyr som gäller!



                                                                          Kram Jenny

17 kommentarer:

  1. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, Gud vad man vill komma hem till dig som gäst. Allt är en fröjd för ögat!
    Hur går det med dina havsdopp förresten? :-) Jag har inte varit i pluret på en och en halv månad. Men saknar det, det gör jag.

    Ha en trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Tittilina, jag vill också komma hem till dig :)
    Ha en skön helg, kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin dukning, älskar ju rosa jag. Småplock är ju aldrig fel det heller. Ha en skön helg Kraaaam pia

    SvaraRadera
  4. Så fint dukat och så bra med ett stort bord till många gäster. Det är ju så smart att köpa lite färdigt och plocka fram och lägga upp och själv känna sig lugn och avslappnad. Så ska man göra så blir festen roligare för alla. Klokt av dig!
    Trevlig helg!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  5. Men så fint du gör. Trevlig helg. Kram Anette

    SvaraRadera
  6. Vacker dukning och så fina bilder. Inte lätt att fota nu när det är mörkt både när man åker och kommer hem... Ha en fin helg, kram Suss

    SvaraRadera
  7. Så mycket härligt. Vad vackert det blev då du la upp charkisarna på tidningspapper så där. Så läckert! Vad bra att du tipsade om bubblet. Jag stod och höll i den, men tänkte att den såg söt och sliskig ut så jag valde en annan. Då ska jag testa den rosa nästa gång.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  8. Jättefin dukning, där skulle jag gärna vilja sitta en stund :) Lite bubbel sitter aldrig fel och bra om det är alkoholfritt också, ska testa det...
    Ha en fin kväll!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  9. Så mysigt, om orken finns. Jättefin dukning. Kram.

    SvaraRadera
  10. Hej och välkomna till min öppna dagbok. Fingrarna bakom orden sitter på mig.. En 46+are som lever ett svensson liv med två tånåriga barn och en älskad man. Bloggen är min dagliga drog där jag skriver av mig om mina åsikter, tankar och vardag. Jag gillar även att inspirera och tipsa mina läsare med olika saker som jag själv inspireras av. När jag inte bloggar så håller jag mig sysselsatt via sticka, smycka, rida, träna, baka, vara hemma m.m.. Teckenspråk är ett språk som jag håller varmt i hjärtat. Min blogg handlar för det mesta del av min vardag och livet om mina diganoser m.m. Men också för mitt intresse för djur, tränning, familjen. Följ gärna mitt liv som ett annorlunda liv med fler diganoser m.m.. Så här får du läsa om min kamp om försöka utbilda mig, tankar, tips och vardag! Vill du komma kontakt så är E-post: golda@home.se

    SvaraRadera
  11. Underbar dukning, som alltid hos dig... du har verkligen öga för det där. K.Lundqvists doftljus är stora favorit här hemma också. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  12. Åhh, det går alldeles för lååång tid men, men älskar när jag får kika in till dig!!! Love your home och ditt stora A is for die for!!!! <3

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  13. Sprint du har dukat. Härligt att ha det en fredag. Sedan hela helgen kvar. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  14. Vilken fantastisk dukning och vad härligt med familjemiddag! Fint bubbel och gott tvättmedel också! =) Fantastiska bilder, som alltid! Helt enkelt ett underbart inlägg!
    Så smart att dela på köplistan ;)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  15. Vacker dukning och tapasen ser riktigt god ut.
    Ha det bra önskar Lena från Spanien

    SvaraRadera
  16. Så vackert dukat!

    Vilken underbar mössa din dotter har. En sådan vill jag ha!

    SvaraRadera