lördag 29 mars 2014

Lyxat mig

har jag gjort i veckan! Det har varit en konstig vecka, lite dagvill. När jag gjorde mitt inlägg i måndagskväll så skulle Ärtan morgonen därpå slippa ut ur 48timmarskarantän efter magsjuka och då bröt magsjukan från hell ut hos systrarna... Det är ju inte så lyxigt i och för sig men på onsdagskvällen när jag slapp ut efter ny karantän med 2 dagars vab så susade jag iväg på lyxigt bloggevent hos Ombonat i Bromma! En jättemysig kväll fint ordnad av Diana där ett gäng bloggerskor minglade, mumsade scones, provade olika Kusmite (blandat med lite bubbel!) tävlade och shoppade! En supertrevlig kväll där jag bla träffade den här tjejen igen!


Alla trippade hem med varsin goodiebag och en del med vinster från vinstregnet! Jag trippade dessutom hem med en shoppingkasse. I den mysiga butiken fanns en fantastisk fyndhörna och så fort jag kom in så drogs min blick till en liten jacka som hängde där... Ni vet känslan, nej jag ska inte shoppa och sen i slutet av kvällen går benen själva fram till den lilla jackan och provar den, den sitter som en smäck och benen går till kassan och drar kortet, helt av sig själv. Tokigt!



Finaste lilla skinnjackan i mjukaste skinnet från Day. Från fyndhörnan, ett under att den hängde kvar där. Den här bloggen handlar inte om mode, inte en enda liten dagens på mig har ni fått se någonsin och kommer nog inte heller! Jag älskar fina kläder men i mitt liv så passar det bäst med jeans, tisha och förkläde! Men man vet aldrig, plötsligt kanske det händer! Kanske med den här finisen! Jag rekommenderar iallafall varmt ett besök hos ombonat när ni har vägarna förbi Bromma! Världens godaste glass säljer hon också den trevliga ägarinnan, jag fick provsmaka och det kändes helt rätt att promenera i den kalla vårkvällen med en stor glass! Hade lakritsglass runt hela munnen såg jag sen när jag kom hem och hade åkt kommunalt genom hela Stockholm med svart mustasch...

Igår hade jag en dag bokad sen länge med en vän och vi började med långfrukost på Grand hotel. Fredagsmorgon de luxe, vi satt kvar så länge att det kändes som att de eventuellt skulle kastat ut oss om vi stannat mer ändå... Sedan strosade vi runt i ett soligt city och en lantmus som jag tankade citykänsla och jag gjorde mitt första besök på Leila Lindholmsbutik, troligtvis sist av alla!


Om man som jag älskar att fotografera mat så blir man helt knäsvag därinne av alla fina detaljer.  Jag behärskade mig dock och nöjde mig med ett par småsaker till sommarens uteluncher. Det blev utelunch redan igår i stan på uteservering. Lite kallt men underbart! Mycket godsaker i min mage efter denna vecka. Nästa vecka får bli spartansk vad gäller allt eftersom jag kört lite extra allt ett par dagar!

Nu lördag morgon, jag sitter och njuter av tystnanden i huset i bubbel bemärkelse eller kanske tredubbel eftersom vi passar min systers tre små pojkar hela helgen. De brukar vakna jättetidigt, jag är ledsen kära syster men de sover fortfarande klockan åtta som små stockar alla tre, bebisen också!

Idag blir det kanelbullebak med alla kids! Längesen jag bakade men det finns ju annat att fika på!


Knäckemacka med Nutella och havssalt till exempel!


Nu dags för morgonens tredje kopp kaffe! Näst efter min familj så älskar jag kaffe mest av allt i hela världen!

                            Önskar er en alldeles alldeles underbar helg allesammans!

                                                                                                Kram Jenny

21 kommentarer:

  1. Fy för magsjuka. Tur att du kom iväg på bloggeventet trots allt. Kram.

    SvaraRadera
  2. Hua....Tur att du kom iväg på bloggeventet :)

    /Kram i goaste vårsolen!

    SvaraRadera
  3. Tur du kom i väg på bloggeventet .Underbara bilder .Kram Rita

    SvaraRadera
  4. Vilken tur att kunde åka till bloggeventet! Skinnjackan ser jättefin ut, härligt när man kan fynda!! Fenomenet känner jag igen, så var det sist vår lilla modebutik hade kundkväll, jag skulle ju inte ha något...men visst handlade jag ändå :-)) Tusen Tack för rara ord på min blogg, du hade nog blivit besviken av en rundtur...hihii du vet man förskönar ju verklighetan
    på bilderna man visar på bloggen :-)) Ha en underbar lördag och helg. Stor kram Paula

    SvaraRadera
  5. Vilken fin jacka - älskar Day, både kläder och inredning. Såå fint!
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  6. Vilket härligt event du hamnade på och fin goodiebag! Det där med nutella och havssalt måste testas, mmmm. låter jättegott!
    Härliga hälsningar från en idag solig och varm ö!
    Kram,
    Titti

    SvaraRadera
  7. Låter toppen!
    Såå fina bilder på finfina saker..:-)

    KRAM

    SvaraRadera
  8. Såklart vi måste få se den snyggingen på dig finaste, ser ut som en riktig sommarhit. Mysigt att gå på event o få träffa fina bloggvänner. Ha en fortsatt mysig kväll. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  9. Så mycket fint
    Ha en fortsatt fin lördagskväll
    Hanna

    SvaraRadera
  10. Jackan ser väldigt fin ut, låter som en mysig kväll.
    Men åh så gott det såg ut med nutella;)
    Fin kväll, kram

    SvaraRadera
  11. Låter hur mysigt som helst. Mycket fint! Kram Anette

    SvaraRadera
  12. Magsjuka är Inte Kul! Hoppas alla är bra nu! Vilket mysigt event! Om jag bodde i Sthlm hade jag gärna hängt på!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  13. Hej heeej!
    Men åå vad härligt det låter och jag tycker allt att du kan ta o bjuda på en dagens så vi får se hur den där jackan ser ut på..;)
    Fnissar åt din beskrivning av hur det gick till då du köpte den...hihi...känner igen det där..
    Japp jag ska på bloggdagen...så då ses vi igen..;)
    kram Katarina

    SvaraRadera
  14. Oj, magsjuka som tar några varv…hoppas alla känner sig bättre nu!

    Jättetrevligt event ni varit på iallafall. Sånt piggar upp ;) Läckra bilder. Jag hade också gärna hängt på!

    KRAM

    SvaraRadera
  15. Jackan var som gjord för dig :), tack för att du kom kram Diana

    SvaraRadera
  16. Magsjuka är riktigt jobbigt, vilken pärs!
    Men vilket fynd du gjorde, skulle gärna
    ha sett den på dig, supersnygg ser den ut.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  17. Är hemma och vabbar med min yngste son som nu äntligen börjar krya på sig och förstår hur härligt det måste ha varit för dig att få gå på event.

    Nutella på macka låter fullständigt livsfarligt och samtidigt alldeles underbart gott!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  18. Oj oj du verkar vara en fena i bloggvärlden!

    Det där med kläder och skor som skriker efter en....det har jag minsann varit med om. Här på jobbet har jag en kollega som brukar tycka det är roligt att kika in i min garderob........där ett gäng skor "står och kallnar" innan jag tar hem dem..... vissa fynd blir kvar i garderoben och det är ju ren och skär synd! Återbruk är en fin melodi som jag har börjat anamma.

    Jättehärligt bilder och stunder du har haft med både ungar och kaffe ;-)

    Hoppas vi ses igen.

    Mvh, Lotta på

    lottasskaparkraft.blogspot.com

    SvaraRadera
  19. Så kul att se dig igen :-) och du var verkligen så snygg i den fina jackan! Som gjord för dig.

    Kram N

    SvaraRadera
  20. Men åh vilket härligt inlägg! =) Du, den där jackan den är säkerligen helt perfekt på fina dig! Kan se dig framför mig, men bjud gärna på en dagens i alla fall ;) :)
    Jag var i MOOD-gallerian dagarna innan de öppnade Leilas butik, så jag har inte varit in ;) Fattar att det är en butik för dig, helt klart! =)
    Ha en fortsatt fin kväll!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  21. Den jackan var bara så snygg! Skulle gärna vilja ha en sådan jag med. Trevligt ni verkar haft. Jag kunde inte komma denna gång , det hade varit trevligt att träffas då. Kram Pernilla

    SvaraRadera