lördag 17 november 2012

Godmorgon lördag



 
Det kom ett paket från HMhome med dessa örngott i ljusgrått linne. Jag ville ha hela bäddseten egentligen men velade om jag skulle ha vita eller grå. Så jag provade lite lätt med fyra grå örngott. Jag älskar färgen så att det får bli grå påslakan också!
 
 


Helst av allt så skulle jag vilja att tomten kom med dom! Vi har dragit ner jättemycket på julklapparna i vår familj så att vi vuxna har en annan vuxen som vi ger till och så snurrar det runt år till år. Jag vet att min tomte i år brukar läsa här så här kommer en liten inspirationsbild från HMhome!



Hmm det låg lite annat i paketet också, ni som läst här innan kanske minns att jag tänkte hösta till det med gula kuddar! De kuddarna har åkt tillbaka igen, jag vet ju att jag inte alls gillar starka färger och dessa bara låg och lös i soffan och skar sig mot allt, egentligen var de jättefina och bra kvalitet för det priset, men nej inte här de ska bytas mot dessa:




De kommer att bli mycket bättre, de kan hitta en plats lite varstans här i huset! De är inte heller höstiga eller så utan funkar mera året runt. Förresten så är det försent att skapa höstkänsla! Vi går direkt från sommarfeeling till advent hos oss! Vi hoppade hösten inredningsmässigt i år!

Vad ska ni göra idag? Lördagsförmiddagar innebär ibland en liten stunds egentid för mig, J har redan åkt till balettskolan med Sessan och Ärtan. Och på hemvägen så köper han färg! För sedan ska randiga tapeten målas över! Pärlan ska snart på fotbollsträning, då blir jag ensam i huset och ska provlaga lite mat till en väns 40årsfest som är nästa helg, så idag ska min familj få provsmaka en liten kall tomatsopa som ska tas som en liten shot, minismå citronmuffins med frosting  och några andra munsbitsstora saker! Det ska nämligen bli party med mingel på stående fot så att allt ska kunna tas i en tugga!

Glöm inte utlottningen i förra inlägget, sitter nu och dricker morgonkaffe i en sån mugg och jag älskar den, ny favorit blev den fort!

                                 Ha en underbar lördag allihopa!  Kram Jenny




13 kommentarer:

  1. Hej,
    Åh vad fina kuddar...jag har oxå kollat lite på HMHOME men ännu inte kommit till skott å beställt nåt... Denna lördagsförmiddag tänkte jag ta mig ut och ta lite granris eller enris medan det är ljust :)

    Kram Anki

    SvaraRadera
  2. Ja, de där kuddarna var fina! Hoppas tomten ser ditt inlägg, hihi!
    Här blir det Gokart med familjen, lite spabad i kväll och jag blev ju onekligen lite suktad till att baka din kolatårta du visade för ett tag sedan. Står mellan den och en cheesecake... Hm?
    Önskar dig en underbar lördag! Kram, Judita

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny
    jisses.så fint.....
    mmmmm,,de e mkt man vill ha :)
    å missa nu inte......

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  4. Detta bäddset vill jag också ha! ska nog blinka lite åt min tomte också:) Kram Nilla
    ps. nu ska jag vara med i din utlottning också!
    kramkram

    SvaraRadera
  5. Vilka fina örngott! Jag beställde kuddar därifrån tidigare idag, dock inte gula, tog de svart/ vita!
    Ha en fin lördagkväll
    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. Jättefina är de örngotten ,har turen att ha Hm home i närheten
    Finns mycket fint
    Ha en skön kväll

    SvaraRadera
  7. Superfina örngott! Kommer bli kanon med påslakanen också...
    Härligt att få provsmaka lite god mat också...
    De andra kuddarna var också jättefina. Precis som du sa... funkar året om!

    Ha en underbar söndag!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  8. Va kul det var att titta in här en skön söndag! Roligt att se att bloggen går så bra och att du va med i tidningen!! Längesen vi sågs, jag jobbar MYCKET och du har varit borta förstår jag nu. Bäddsettet från HM har jag önskat mig lääänge

    SvaraRadera
  9. Dom är ju bara så ljuvliga dom örngotten och påslakanen ...vill oxå ha !

    Kram kram

    SvaraRadera