fredag 30 november 2012

Yes, you can buy loveJag fick ett lite annorlunda uppdrag i min lilla nystartade catering! För er som inte varit här på bloggen tidigare så har jag startat ett litet hobbyföretag! En dröm jag börjar att förverkliga med små små steg!

Mitt uppdrag var att styla 4 vinster som skulle lottas ut på 2 mässor. I botten av vinsterna ligger min egenkokade marmelad, annars har jag bara letat fina saker  och jag föll pladask för denna underbara pralinask som fick toppa dessa korgar!


Såhär blev de andra två, suddig bild tagen på kvällen med mobilen...

Jag valde emaljhinkar och korgar i luffarslöjd för att jag ville inte ha traditionella korgar.

Idag så är det fredag! Jag är otroligt veckovill, eftersom jag fortfarande går hemma med handen i en ruskigt obekväm skena plus att barnen två av tre är sjuka (och den tredje i karantän med dem) och har varit hemma nästan hela veckan. Vi skulle egentligen haft vänner från byn på middag ikväll men det fick vi ju ställa in och istället sikta på film och popcorn.

Ska krypa in i förrådet och leta upp jullådorna, maken är proffs på att stuva undan saker i förrådet så att det är en utmaning som kommer att ta sin lilla tid!


               En fantastisk fredag önskar jag er!

                                                            Kram Jenny


8 kommentarer:

 1. Hahahaha! Åh, ja, det vore väl myysigt!
  Men vilka tokfina korgar du gjort! Helt rätt att starta eget, du duktiga kvinna! Så nu går vi här hemma och pyntar och lyssnar på Ulla Billquist, båda två.... Mysigt! Och man blir ju så glaaad också!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Vilka finheter du bjuder på här i din blogg!! Du, jag såg att du frågat i Villa Ells blogg om var hon funnit sina siffror till adventsljusen och jag vill bara tipsa om att de finns bl.a här: http://www.magasinhemmavid.se/sv/jul-2012/hangande-siffror-1-4-till-advent.html

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina korgar du har gjort. Vad duktig du är. :)

  Hoppas att alla kryar på sig så fort det bara går.
  Massor av fredagskramar!
  Linda

  SvaraRadera
 4. Va skoj med ett eget nystartat företag...superfina korgar !!! Så duktig du är !

  Kraaam

  SvaraRadera
 5. Kanon fina korgar! Vad kul att få förverkliga din dröm om eget :)

  Ha en fin helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. fina korgar! hoppas du inte skadar handen mer när du letar julsakerna:) kram Nilla

  SvaraRadera
 7. MEN DU!!! Så himla kul för dig! Vet du, att för ca. 9 år sen var jag också på G att starta ett sånt företag, fina korgar, förpackade godsaker... Med egen-drejade muggar och allt, så jag gick tom. en drejkurs men kanske var det för att muggarna blev till konstiga bajskorvar som jag la ner det hela, haha... Kul att du vågade satsa! Strongt!
  Stort lycka till, det kommer gå bra det där!
  Kram, Judita

  SvaraRadera
 8. Hurra för dig! Åh, så fina vinster, lyckost de som vann! Kram!

  SvaraRadera