tisdag 7 augusti 2012

Att gå i skåptankar

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon, men jag har ändå varit tidigt uppe och varit ute och gått med min vän som jag går med varje morgon och sedan tagit ett morgondopp och sedan kaffe innan resten av huset börjar vakna. Underbara stunder i tystnad då man hör sina egna tankar...

Till kaffet har jag letat fina bilder på skåp, flickorna har börjat tillbringa allt mera tid i allrummet  nere och släpa ut diverse saker där så jag tänker någon form av förvaring för lite sådant som de fortfarande använder alla tre. Det skulle vara snyggt med ett skåp där också då det skulle hamna precis nedanför trappan och synas redan från ytterdörren.







Jag vill helst hitta ett med perfekt patina som inte ska målas! Ytterligare en sak att gå på jakt efter alltså! På lördag så är den sista sommarauktionen för i år så att jag ska spana där.

Nu ska jag göra mig iordning för att gå och jobba, andra dagen efter semestern... Men det känns helt ok! Efter jobbet blir det middag hos vänner i byn, maken och flickorna är fortfarande lediga. Skåp-bilderna kommer ifrån www.skonahem.com

        En fin dag önskar jag er!
                                             Kram //Jenny
                                            
                                  
                               

3 kommentarer:

  1. Vilka fina skåp! Det översta var verkligen jättevackert.

    Kram, kram

    SvaraRadera
  2. Underbara skåp!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Jag älskar gamla skåp, så praktiska och så fina. Ett tips är att kika på Bukowskis market, där har jag ropat hem jättefina gamla skåp för nästan inget alls.
    Kram Jannike

    SvaraRadera