måndag 13 augusti 2012

Solig eftermiddag mellan jobb & jobb

Är hemma och vänder från jobbet för att gå tillbaka på planeringsmöte hela kvällen, en lagom stund för att stärka mig med en latte och en hallonsmoothie och göra ett litet blogginlägg.

J bygger på staketet, såhär ser det ut nu, det gamla staketet var fallfärdigt och vi rev det för över ett år sedan. Vår syrénhäck är lite skumt klippt , vi är ju inte så bra på det här med trädgård och vi enades på halva vägen hur mycket vi skulle klippa den.. det blev väl sådär.Jag ser fram emot staketet, det kommer att dölja den märkliga häckklippningen. Apråpå trädgården så är jag orolig för min nyplanterade ros. Den ser ut att må allt annat än bra, vi tänkte att det kanske sluttar för mycket, vattnet kanske rinner bort så nu satte vi dit ett bevattningsrör. Vi får se, klematisen bredvid mår dock bra, peppar peppar...

Här är vår nya däckstol, från helgens sommarauktion! Jag är så lycklig för den! Den första planen är att den ska stå vid gaveln vid matbordet i köket. Vi har sjuanstolar där nu men jag tycker inte riktigt att det känns helt hundra. Jag gillar dem men de är lite för strama för min stil. Så nu har jag börjat den långa vandringen mot en samling av 8-10 charmiga uddastolar. Känns som ett långsiktigt projekt.

Den här är underbart sliten, jag ska prova att borsta den ordentligt och sen olja den. Är det någon som har prövat det? Eller har nåt annat tips?

    Nu tillbaka till jobbet!            // Kram Jenny

2 kommentarer:

 1. Urläcker är ditt nya auktionsfynd!! Hade själv gärna ägt en sådan stol:) Skall bli kul att se din stolsamling när den är "färdig":)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Vilken fiin stol! Så fint sliten, helt perfekt! Vilken fin grind ni har!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera