lördag 1 juni 2019

Försommardukning








Prick en vecka sen! Lördagens dukning med typ en miljon vita syrener!













Här är syrenerna fortfarande så himla fina! Skulle lätt kunna återskapa detta idag, när jag tittar ut från det fönster jag sitter nu så ser jag en vit fluffig syrenhäck! Älskar syrener och i höst ska vi plantera en syrenhäck till!












Jag har ofta mängder av små sillburkar av glas på hela bordet när jag dukar och sen är det snyggt att samla alla på ett fat som ett snyggt blickfång och förhoppningsvis ha kvar länge!























Sen i söndags, på självaste Mors dag så hade vi ju kvar alla dessa ljuvliga små vita syrenbuketter och även en massa godsaker kvar från vår händelserika middag med en kär vänfamilj! Bland annat så lyckades J och jag att hälla ut 3 liter kokhett vatten på köksgolvet som vi skulle ha sjudit sparris i egentligen så det var alltså hett vatten med smör i. Lovely över hela köksgolvet! Det var barn som kräktes och diverse grejer. Men en underbar kväll med massvis av mat skratt och energi!

Och dan efter så blev det ytterligare en dukning! Bilderna ovan är från den!





























Ett av vårens bästa loppisfynd är dessa 6 numrerade servettringar i porslin! Älskar dem, såååå fina att duka med! Och om jag skulle hitta flera så skulle jag dö loppislyckadöden!!




























Så vackert att duka med dessa! Äppelblom dessutom, bästa tiden för att duka fint extra allt är verkligen nu! Lilla vita såssnipan är också ett loppisfynd från samma loppistur som servettringarna! 






































När vi är lilla familjen som äter så sätter jag ofta fram middagens alla delar som en del av dukningen för att vi ska få äta allt med ögonen lite extra, som ostbrickan och de delar av desserten som funkar! 




















































































En bildbomb av dukning alltså! Nu dags att ta tag i denna lördag, späckad dag med fotbollsmatcher och middagsplaner i city bland annat, hoppas vädret håller för att en del av dagens logistik ska gå med båt!

Ha en fortsatt underbar helg!




                                                                              Kram Jenny

11 kommentarer:

  1. Så vacker dukning med blomster och allt.
    Ha en fin lördag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Jättefin dukning. Syrener är ju bara så fint och servettringarna var superfina. Jag har loppat fyra st i porslin jag med fast med blommor på. Älskar loppade fina saker som återvinns och blir till vacker dukning. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Underbar dukning i ditt vackra hem! Och vilken jättefin klänning du har på dig.

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Varje bild ser lika inbjudande ut ! Syrener är bland det vackraste som finns och doftar så underbart.
    Önskar dig en fin Söndag ! KRAM MARIE

    SvaraRadera
  5. Vilka underbara dukningar du gör och så mycket gott du har ställt fram på bordet. Får nog skärpa till mig med mina dukningar... hihi.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  6. Vilken bildbomb av fantastiska dukningar...vilken inspiration och vackra detaljer!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  7. Så vacker dukning.
    Vad kul att du också gillar servettringar. Jag har svårt att motstå. Köpte 8 mörkröda servettringar i en charity shop här för 50 p (ca 6 kronor) i förra veckan. Så nöjd.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. Så himla vackert Jenny, du är så duktig!
    Vilka fina servettringar! =) Förstår att du vill ha fler av dem...
    Jag gillar också syrener, men har inga hemma... får ta tag i den trädgården ordentligt nu, känner jag!
    Kram . och ha en fin ny helg!
    /Maria

    SvaraRadera
  9. Heeeelt underbara dukningar! Galet vackert.
    Å syrener, älskar dem! Men här är de överblommande nu tyvärr...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  10. Dr Noble (templeofjoyandprosperity1@gmail.com) Tack för att du tog dig tid att lyssna på mig och svara på alla mina e-postmeddelanden. Jag känner mig känslomässig stark igen. Mitt självförtroende är tillbaka och jag ser tydligt fram min framtid. Jag är alltid tacksam för din hjälp för att återförena mig med min gamla kärlek.
    Kontakta honom via templeofjoyandprosperity1@gmail.com
    Whatsapp nummer +1 {405} 990-5764

    SvaraRadera
  11. Hi Selina



    i am Montoya Jazhel from the philiphines ,i was in a big problem in my marital life so i read your testimony on how Dr Ikhide help you get your husband back and i said i will give it a try and i contacted the Dr Ikhide to help me and he promised to help me get my problem solved. now am so happy with my life because all my problems are over. Thanks to the great Dr Ikhide for the help and Thanks to you Selina.

    You can reach him with this email:- dr.ikhide@gmail.com and i promise he will not disappoint you.



    I AM SO HAPPY…… remember here is his email:- dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081








































    Kumusta Selina



    ako si Montoya Jazhel mula sa pilipinas, ako ay nasa malaking problema sa aking buhay sa pag-aasawa kaya nabasa ko ang iyong patotoo sa kung paano tulungan si Dr Ikhide na maibalik ang iyong asawa at sinabi kong susubukan ko ito at makipag-ugnay sa Dr Ikhide upang matulungan ako at nangako siyang tulungan ako na malulutas ang aking problema. ngayon masaya ako sa aking buhay dahil ang lahat ng aking mga problema ay tapos na. Salamat sa mahusay na Dr Ikhide para sa tulong at Salamat sa iyo Selina.

    Maabot mo siya sa email na ito: - dr.ikhide@gmail.com at ipinapangako ko na hindi ka niya bibiguin.



    AKO KAYA NAKAKITA …… tandaan dito ay ang kanyang email: - dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081

    SvaraRadera