lördag 9 maj 2015

Be happy you 2 - tavelvägg is coming up

Ja detta är inte en dag för innefix och tavelvägg, men jag har hållit på med den lääääänge! Närmare bestämt ett drygt år!  Så en sak ska jag sätta upp iallafall, jag gillar att låta såna här projekt ta tid så det blir precis så som i min tanke.




Det här Ylva Skarptrycket blev startskottet att ta tag i den här väggen igen, jag fann den när jag var på Spa, lite otippat kanske men i presentbutiken där. Jag såg bara den suddiga tvåan på håll och tänkte den där blir perfekt... Så kom jag närmare och såg att det stod "Perfekt bröllopspresent" på en liten skylt.  Och så den lilla texten "Be happy you 2" i tvåan. Jaha vi vet ju inga som ska gifta sig. Meeeeen sen tänkte jag att den där är till oss för att vi är på spa på tu man hand fortfarande lyckliga efter 19 år!










Nu sitter den på väggen tillsammans med vårt jättestora K och fiskplanschen från antikmässan, plus ett foto från fotografiska.









Gammalt och nytt ska samsas på denna vägg, olika ramar och inte bara inramade tavlor.





Väggen är hög och kräver stege.







Den här gamla franska ställningen för blomkrukor ska upp idag, den loppades förrförra hösten i Paris och har inte fått nån plats, men nu har jag funderat och kollat några svängar och den ska få en plats.





Förra helgen hade jag vägarna förbi en underbar butik och fann dessa klämmor (House Doctor)





De ska få hålla ett print på väggen istället för ram.





Jag tror att jag ska klicka hem en sån här kotte från Form us with love till klämmorna. Antagligen den gröna, men den finns i grått och rosa med. Den rosa är ljuvlig men den passar inte tavelväggen. 









Men idag ska jag ut och njuta av min trädgård med körsbärsblom, finns det något underbart som är kortare än körsbärsblom?



 

Önskar alla en lovely lördag! Har ni planer? Flickorna har femtioelva aktiveteter, men ikväll samlas vi alla för att bege oss på födelsedagsmiddag! Imorgon ska jag ägna hela dagen åt att se på fotbollsmatcher som Pärlan och Ärtan ska spela och sen på kvällen har Sessan sin vårshow på Maxim med balettskolan.

Nu ut i solen!


                                                                   Kram Jenny

17 kommentarer:

  1. Så snyggt du gjort med din tavelvägg. Kram.

    SvaraRadera
  2. Så fint med din tavelvägg. Gillar när det blandas gammalt och nytt. Fullt upp för er denna lördag då, här blir det valpträff nu ska det städas och så hoppas jag på uppehåll så vovvarna får vara ute och busa ;) Kramis Suss

    SvaraRadera
  3. Fint och roligt med att blanda gammalt och nytt! Och bra att låt det mogna fram. Det brukar bli bäst så. Ha en fin helg!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  4. Titta in hos Eva, Room deco hon har fina grejor i trevlig tävling som nog passar! : )

    SvaraRadera
  5. Så snyggt , älskar ditt hem kram Diana

    SvaraRadera
  6. Så himla snygg tavelvägg och Ylva Skarps print skulle jag själv vilja ha, gillar tvåan..... Ha en fortsatt mysig helg vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Vilken cool väg! Supersnygg! Du kan det där...

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  8. En fin tavelvägg med blandning av gammalt och nytt. Det gillar jag!
    Igår var det underbart väder här hos mej i Wales, men idag.........
    Ha en trevlig söndag!

    SvaraRadera
  9. Så snyggt och härlig blandning av gammalt och nytt !
    Fått en dr weterlund nu ;) bara hoppas att den tar sig :) pratade så mycket om det när jag sett det i ditt inlägg att en granne hade fixat ett till mig från en kompis haha
    Kram

    SvaraRadera
  10. En kottetavla vill jag också ha...,jättefin! Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Så SNYGGT!!! Ha det gott. Kram Anna

    SvaraRadera
  12. Men åhhh så snyggt :) Ha en strålande måndag <3 Kram

    SvaraRadera
  13. Blir ju jättefint! Ylva Skarp är en favorit här med, har bland annat en "trätavla" (eller vad man ska kalla det) med hennes text och den gillar jag mycket. Härligt att ni fortfarande håller ihop och har det bra efter alla år! Kram/tanja

    SvaraRadera
  14. Du, så snyggt det blev!!! Ibland får det ta tid helt enkelt!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  15. Ni har så himla fint hemma hos er. Vilken inspiration!
    Och tänk att det ska ta så lång tid att komma igång med sina projekt ibland :-) I know that feeling...

    Kram

    SvaraRadera