tisdag 19 april 2016

After Work my style


det är när det plötsligt faktiskt händer att jag kommer hem från jobbet och har ingen logistik kvar.... Det är inte min tur mer idag, jag skördar frukten av alla skjutsscheman på nåt sätt och de andra måstena som tvätt- och plocktråk blundar jag för och middagsfixet är leftovers.

Jag lyxar mig, dricker kaffe och planerar drinktilltugg till helgen.Pysslar med blommorna, oroar mig för olivträden. De två nyinskaffade som står ute på dagen och inne på natten än så länge, jag glömde dem ute en natt och jag tycker att de ser sorgsna ut efter det....

Men en natt... Det tål de väl, en del stackare har ju peppar peppar övervintrat här flera vintrar under lite olika förhållanden...
Korgar från Netto, så rolig budgetinredning tycker jag! Nu har vi ingen Netto så långt ögat når men i min lilla Hometown finns. Så jag håller koll på Insta och min snälla pappa hänger på låset när godbitarna släpps!
Betongkuberna är ett annat fynd han släpat hem till mig. 

Just nu i en "moodboard" i naturlig storlek i Ärtans rum, vi håller på att fixa till hennes och även Sessans. Det går sakta, vi har mycket annat att syssla med. Jag har en så gott som färdig plan, men jag älskar att låta sakerna stå till sig lite tillsammans så jag kan kolla av varje gång jag passerar och ändra lite. 

Vi har målat med kritfärg, vi köpte färg i en butik som sålde ut, det blev fel.... Minst sagt, den var hudfärgad.... Så det som skulle blivit ett fynd blev det motsatta.
Så till en annan måleributik, göra om, göra rätt. Det blev ingen av de tre nyanser som vi målat provrutor av! Utan en annan grå, men nu tror jag det blir bra till slut!Sommarens loppisfyndade stolar får sätta tonen på rummen.

Till andra detaljer.Lampa och kaninkudde till Ärtans rum fick hon till födelsedagen.
Elefantkrokar från Sass & Belle till Sessans rum sprang jag på i lördags när jag ägnade dagen åt att finna en partyoutfit.

En outfit som lär kräva hela den här tuben känner jag. Dagens lyxproblem. Nu säger jag godnatt,Tusen Tack för era hälsningar, älskar när ni tar er tid att lämna en!                                                                                    Kram Jenny

10 kommentarer:

 1. Oj vad du fixar o donar! Fint med turkost och fina fynd från Netto. Kul! Spännande vad du ska ha för outfit. Själv borde jag ha lite BUS i ansiktet. Så blek!!

  Lycka till med allt! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så fina korgar du har till olivträden! Kul när man kan fynda. Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Alltid roligt att titta in här och få en liten uppdatering!

  Ha en fin dag!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Allt ser så snyggt ut, jag gillar din stil. Kram!

  SvaraRadera
 5. Gillar korgarna till olivträden! Många fina saker du har. Kul att du delar med dej!
  Ha en fin vårdag!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Å vilka fina korgar! Vilket fynd:)
  Ja ibland är det svårt att hitta den rätta nyansen. Vi hade tur när vi målade Nils rum och hittade rätt direkt:)

  Ha en fin dag!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 7. Du kan du.... I like your style. Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Nog klarar olivträden en frostnatt. Fina korgar, tyvärr ingen Nettobutik här heller....
  Så fint ni gör på Sessans rum!
  Ha det fint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 9. Dom där korgarna stod jag och höll i på Netto men köpte dom inte! Åhh nu ångrar jag mig...hoppas dom finns kvar, jättefina med olivträd i ju!
  Ha nu en skön helg...
  Varm kram från Titti

  SvaraRadera
 10. Hängt på samma ställe ser jag ;-) kram
  Älskar grått! :-)

  SvaraRadera