lördag 11 maj 2013

Fladdrar omkring

gör jag i helgen, ni vet petar lite där och lite här och ingenting blir riktigt gjort eller avslutat... Vi har en hemmalånghelg och J har flyttat in under altanen, vi bygger ett förråd där så att han har tillbringat tre hela dagar där. Allt ser ut som ett kaos men han har kommit jättelångt så att det ska bli skönt att sen kunna få undan grejer när förrådet är klart.

Dock planerar jag att fiska fram honom imorgon för ett litet miljöombyte!


Jag hittade dessa taklöksbebisar i en av alla zinkbaljor som fortfarande hade murkna höstplanteringar kvar eftersom jag inte riktigt hann höststäda trädgården. Nu får de stå i denna lilla kruka precis vid ytterdörren, jag borde såklart säkert satt ner dem i jorden i trädgården men eftersom jag inte har någon som helst plan för den så får de bo här!


Olivträden har iallafall flyttat ut nu, två av tre och mina sommarkuddar har hittat innerkuddar. Vi ligger alltså på stort kuddminus inomhus.. Här parkerade jag med latte och senaste sköna hem igår men då ringde min gåkompis, dags för dagens PW! Jag drog i mig latten och fladdrade iväg, mycket skvalp i magen men en god pratstund.

Jag har inte hunnit med denna kvicka övergång mellan vinter och sommar, jag har blåsor i händerna av stavarna efter att ha slutat med vantar. Det där lät som om jag är 150 år gammal... Det är jag inte!


Jag har fortfarande inte fått kontakt med min vinnare. Har det hänt någon annan? Min plan är att dra en ny vinnare av de som tävlade imorgon för jag har redan efterlyst STINA

Här tidigare så det får bli planen, någon måste få tvålen och handdukarna för annars kastar jag mig över dem själv!

Nu ska jag fladdra vidare i helgen, ska köpa lördagsgodis till flickorna. Och till mig själv såklart och till min vän M som kommer ikväll för att äta middag. Jag ska prova ett nytt recept ur senaste lantliv för att min plan är att laga det till 60 stycken nästa helg tillsammans med några andra mammor på flickornas skola.

Jag fladdrar vidare och önskar er alla en underbar lördagskväll, så hoppas jag att min vinnare hör av sig och att jag knyter ihop helgen imorgon helt enkelt!

                                                                                             Kram Jenny

17 kommentarer:

  1. Låter som du har en fartfylld helg... Samma här jag drar igång saker sen så fortsätter eller börjar jag på något annat... Vi har mestadels varit ute men något piffande på utsidan har jag inte dragit igång med... Imon kanske?!
    Härligt med en pw!
    Hoppas det blir en trevlig middag
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Ja ska man laga mat till så många är det smart att provlaga innan. Ha en fin kväll. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Har ni havsutsikt ?...blir genast superavis !!!
    Det här med att fladdra runt tror jag är mammors lott...känns som att jag konstant gör det på helgen..hi hi !!

    kraaaam

    SvaraRadera
  4. Oj vad fint ni verkar bo! Vilken utsikt! Hoppas du får tag på vinnaren!
    Hade samma dilemma i höstas!
    Kram helena

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder så mysigt ni har det kram Diana

    SvaraRadera
  6. Hej Jenny
    ja ibland blir det lite fladder :)
    underbara bilder...
    å missa nu inte.....

    BLOGGPARTYT fortsätter....

    massor med fint att se
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  7. Fullt ös verkligen. Haha, låter som din man ärven sover under altanen denna helg ;)
    Härligt att kunna sitta ute och dricka kaffe och pw varvat med tjatter är ju aldrig fel.
    Hoppas du fick ut din man från and gömme idag. Ha en mysig em och kväll. Kram Malin

    SvaraRadera
  8. Förstår precis det där med att fladdra runt, bra uttryck. Har själv en förmåga ibland att göra lite här och lite där. Låter som om du fick en mysig dag. Kram Nina

    SvaraRadera
  9. Wow vad fint ni bor, underbar utsikt. Svårt det där att bara hålla igång ett projekt o slutföra det innan man påbörjar något annat. Här är det alltid några projekt på gång. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  10. Vilken plats =) Wow så fint. Hoppas vinnaren hör av sig snart, annars går hon miste om något. Hoppas du får en jättefin dag nu.
    Kram kram

    SvaraRadera
  11. Wow, vilken fin uteplats! Vilken utsikt ni har.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  12. Men å vilken underbar utsikt ni har från altanen. Kram.

    SvaraRadera
  13. Vilken underbar uteplats du har. Jag har försökt övertala bonden i flera år nu att han ska så lin på åkern utanför vår tomt så att vi åtminstone kan få lite blå utsikt en kort period på försommaren.

    Önskar dig en fin dag!
    Kram Helén

    SvaraRadera
  14. åh er utsikt...jag ryser så vackert! Dottern klagade på mig igår att hon snart inte ryms i soffan för alla kuddar...kuddar är KUL!!
    Kram till dig!

    SvaraRadera
  15. Men hallå vilken utsikt ni har vännen! Milda makter:)

    Kramis på dig!

    SvaraRadera
  16. Ja jisses vilken utsikt och så härligt med alla kuddarna :) Ha det gott. Kramkram Anna

    SvaraRadera