söndag 6 januari 2013

Pasteller i Januari



Nytt år, ny kalender! Jag är barnsligt förtjust i att välja färg till kalendern varje år! I år blev det en pastelligt rosa och en matchande penna till! Så igår satt jag och skrev in en massa föräldramöten, tandläkartider och annat, det har en lugnande effekt på mig att skriva in och lista saker! Hmm och då är mitt enda nyårslöfte att bli bättre på att vara här och nu, vi får väl se hur det går..

Tomten var iallafall inne på bloggen och läste! Titta här vad som nu står på vårt matbord och har ersatt adventsljusstaken!




Älskar färgen, jag har inte haft så mycket i inredningen utan blandat upp allt vitt med lite blått. Men nu är jag plötsligt jättesugen på såna färger.


Så gissa om jag föll pladask för denna klocka! Vi åt lunch på Ikea på väg hem från julen hos föräldrar och svärföräldrar. Och då hängde den där och både J och jag föll pladask fast vi egentligen inte alls skulle ha nån klocka! Vi hade en svart innan men detta blev mycket mjukare och lite vårigt! Det känns lite farligt att  redan ha vårkänslor men det är ofrånkomligt när snön smälter och det är såhär varmt ute! Det kan ju dock komma många bakslag.

Jag ägnade hela gårdagen åt att storstäda köket alla skåp och luckor, jag är så förtjust i lister och socklar och det är ju inte så städvänligt en liten tandborste och ett antal liter såpvatten gick det åt. Skönt när det är klart dock!

Hade tänkt göra ett inlägg igår men hade problem med att lägga in bilder, det är synd och säga att jag är teknisk, jag är motsatsen till det... Nu har jag funnit ett annat sätt idag iallafall..

Så istället för att blogga igår så klickade jag hem en somrig kudde från Blackballoons rea. Den har jag velat ha sen den kom och det är länge sen!

Nu ska den ljusa upp lite bland de dova färgerna i soffan! 

Nu ska jag åka och handla, mina föräldrar kommer hit på lunch innan de åker tillbaka hem. Jag tänkte laga Fläskdumplings, prova ett nytt recept. Är väldigt sugen på asiatisk mat efter all julmat!

Ha en underbar söndag allihopa! Kram Jenny

15 kommentarer:

  1. Jag är också förtjust i kalendrar, gillar att få strukturera upp vad som händer... Gillar stora kalendrar som rymmer mycket :) Vad kul att tomten kom med fina paket! :) Visst är det där med färger lustigt, jag får i de olika årstiderna en stark längtan efter vissa speciella färger...Undra vilka vår färger det blir i år?... Ta hand om dagen:) Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Åh, vad mycket fint du har fått/shoppat. Klockan är superfin och vad härligt vårig den känns. Jag längtar sååååå till våren.

    Jag har också problem med bilder då det saknas en knapp vid uppladdningen men det hjälpte att byta webläsare till Firefox.

    Tack för din snälla kommentar. Den värmer. :)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Ja, den klockan har jag också spanat på! Såååå läcker! Precis som du har jag lite svårt för färger i inredningen... men jag är också sugen på lite mint... Om några veckor, så kanske ;)
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  4. Hihi... lustigt, vi skrev på varandras bloggar nästan samtidigt! ;)

    SvaraRadera
  5. Vilka snygga detaljer du plockat in!
    Vet ju redan att du älskar den färgen!
    kram helena

    SvaraRadera
  6. Så gott att ha städat och sen få plocka in lite nytt !! Underbar färg verkligen.

    Kramar till dej.

    SvaraRadera
  7. Härlig färg du plockat in i inredningen känns vårligt o fint. Klockan är bara ursnygg. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  8. Vilka superfina ljusstakar! Snäll tomte :) Anna

    SvaraRadera
  9. Så ljust och vårigt och vackert! Stor kram!

    SvaraRadera
  10. Den där färgen är riktigt fin! Gillar ljusstakarna skarpt. Jag har alltid köpt Paulo Coelhos almanacka varje år, men de sista två åren har det inte blivit av, lite trist, men det är som att mammaledigheten har ändrat på många saker som jag "brukade" göra;)

    Ha en fin start på nya veckan!

    Kram Johann

    SvaraRadera
  11. Så fina saker du har fått hem, snäll tomte också!
    Ja nu känns det som om vi kan hoppa direkt till våren!
    det har varit långa dagar i ishallen men så roligt det har varit :-)
    Ha en fin start på veckan
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  12. Vad krispigt med lite turkosa färger! Den där klockan skulle jag också vilja ha! IKEA? Ibland har de faktiskt jättejättefina saker där! Bra också för de brukar inte vara så dyra!
    Ha en härlig vecka!

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  13. Jättefina ljusstakar. Jag har övergått till helt digital kalender, så nu litar jag helt och fullt på den.
    Gott nytt år till dig också - ses säkert snart nu när vardagen börjat igen.
    Kram Jannike

    SvaraRadera
  14. Söta ljustakar och underbar färg, andas vår...härligt!!
    Ha en fin start på veckan! Kraaam Paula

    SvaraRadera
  15. Söt kalender...ska kanske köpa en själv....just nu har jag mest lösa lappar :) men kul att hitta en då å då och se om man förverkligat nåt. Härliga ljusstakar å klockan va oxå snygg :)
    Kram Anki

    SvaraRadera