söndag 21 oktober 2012

Fairtrade-rosor i vintageburk


Hittade dessa finingar i matbutiken igår! Att de både var rättvisemärkta och superbilliga gav mig en anledning att köpa ännu mera helgblommor till denna helg! Burken är en loppisskatt från förra sommaren, den är hög så jag har fått bygga på höjden inuti och sätta i en liten vas. Har inte använt denna som vas innan, den brukar stå uppe på kylskåpet, men den får nog vara vas flera gånger!


Vilken grå söndag det har varit, maken har vinterstädat trädgården. Själv så har jag inte fått så mycket ur händerna! Putsat fönster i två rum... Det såg ut som om fåglarna hade spytt på vårt sovrumsfönster tidigare! Höll på att trixa lite med mitt recept på päronkaka nu ikväll, så att kollegorna får prova denna variant imorgon till fikat!


Om den blir god så kommer receptet! Nu lägger vi oss i TVsoffan med magarna fulla av pizza med färska fikon, getost och lufttorkad skinka. Inspirerad av fina bloggen H´s enkla vardag som tipsade om denna goding! Den blir ny pizzafavorit hos oss!

                                                  Kram Jenny

7 kommentarer:

  1. Tror säkert din äppelkaka är god, ser så ut. Snyggt med rosor i en ruffig burk. Kom på att jag har en nästan likadan, den får bli vas snart känner jag :).
    Kram Liselott

    SvaraRadera
  2. Päääronkaka... Hur gott lät inte det! Vilken fiin gammal burk, blev ju finfin som vas till vackra rosor....
    Du har som vanligt tokfint hemma hos dig och vilken vacker kakelugn ni hade! Den där pizzan lät inte så dum, den heller!

    Ha det gott!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra rosor. Jag längtar redan tills tulpanerna kommer. Älskar att sätta ut vaser i huset med vita tulpaner. Men det dröjer väl innan vi får se dom i affärerna igen.

    Ha en bra em/kväll!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Åh, vilken fin burk och rosorna, visst är det härligt med blommor :)
    Päronkakan ser smarrig ut!!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  5. Så vackra och så mumsigt!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Måste testa denna pizza jag också:) vackra rosor! Kram Nilla

    SvaraRadera